• Wij hebben sinds een tijdje problemen aan het eind van een wasprogramma.
    Na een kort programma, eindigt de was met melding 1.
    We schakelen was machine uit en stellen centrifugeren in.
    Ook al een paar keer foutmelding F3 en F6 gehad.
    Heeft dit met het besturingssysteem te maken?
    Wasmachine is 9 jaar oud.

    Gesteld op 26-5-2016 om 09:42 in forum Asko w 6461 Misbruik melden
    • Beste Gebruiker,

      De F3 melding kan inderdaad te maken hebben met het niet juist afmaken van het programma. F3 betekend water afvoerfout, mogeljk dat de afvoer wordt belemmerd. Zelfs als gebruiker kunt u de filter bij de afvoerpomp nakijken. Mogelijk dat u hier vervuiling zoals muntje, haarspelden of iets dergelijk aantreft. F6 betekend dat u machine mogelijk niet de door u ingestelde temperatuur heeft kunnen bereiken. Wanneer de melding met grote regelmaat terug komt is ons advies contact op te nemen met onze servicedient voor een bezoek van monteur.

      Hopelijk heb ik u verder kunnen helpen, mochten er nog vragen zijn kunt u deze stellen via service@alluance.nl of via 038-3851850.

      Met vriendelijke groeten,
      aftersales Alluance,
      Geantwoord op 26-5-2016 om 16:22

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info