• Bij mijn weerstation AB6-WS-11A (vandaag gekocht) ontbreekt pagina 4 van de nederlandstalige handleiding. Kan iemand mij die ontbrekende pagina, of de volledige nederlandstalige handleiding bezorgen? Dank bij voorbaat

    Gesteld op 11-5-2016 om 21:34 in forum Ascot Weerstation Misbruik melden
    • Ik heb de bedoelde handleiding gedownloaded maar deze stemt niet overeen met mijn recent (2maand) aangekocht toestel dat ook als Model AB6-WS-11A vermelt.
      Het voorzicht komt grotendeels overeen maar de achterkant heeft niet meer de knoppen om de luchtdruk in te stellen en ook de voeler is verschillend hij geef namelijk niets meer weer.
      Mijn vorige versie was een langwerpige in de hoogte en die had wel die mogelijkheid.
      Een ander feit is dat ze niet correct werken want alhoewel de drie toestellen naast mekaar op de tafel stonden had ik 3 verschillende temperaturen.
      Het probleem met de kijkhoek heb ik ook en die was correct bij de vorige versie vanuit alle richtingen.
      conclusie: alhoewel ik heel veel toestellen bij ALDI heb gekocht moet ik zeggen dat ik de laatste tijd het bijna niet meer durf daar te kopen: (toestellen terug gebracht of niet tevreden na de 2de maand) TABLET heeft moeite om op te starten,
      dit weerstation waar de luchtdruk niet kan ingesteld worden,
      een toestel om het WIFI signaal te versterken,
      een toestel om dia's in te scannen gaf geen verwacht resultaat,
      SPIJTIG WANT MIJN EERSTE TOESTELLEN WAS IK HEEL TEVREDEN Geantwoord op 28-6-2016 om 21:50

      Waardeer dit antwoord (4) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info