• Hallo,
  Ik heb een Ascot AH2-GPSH-3 gekocht en als ik deze wil installeren op de PC dan kent deze de aanbevolen "Geosync" niet, dus kan ik het niet gebruiken. Tevens is de montage van het toestel op een stuurfiets onmogelijk daar er geen vasthoudpunt op de bijgeleverde onderdelen is. Geef aub tekst en uitleg hoe dit verder moet gedaan worden, ook het tel. nr is niet juist in België. Bij ingave van "Import" komt er een venster met keuze uit enkele Garmin toestellen waaronder het bovenvermeld "Geosync" Niet is vermeld,bij meerdere keren een ander geprobeerd te hebben geeft dit 0 resultaat.
  Indien u mij wil kontakteren op nr 003214703314.
  Mvg
  Ivo Verboven

  Gesteld op 14-4-2012 om 13:23 in forum Ascot GPS Sportcomputer AH9-GPS-5 Misbruik melden
  • De houder gaat door het klittenband heen en sluit zich weer. De fietshouder om het stuur drukken en als je dan de houder een slag draait leg je hem op de stuurhouder en maak hem met het klittenband vast. Succes! Geantwoord op 25-4-2012 om 14:46

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info