• Hoe kan ik mijn draadloze koptelefoon aansluiten op de Arris VIP 2952, Kan dit met een bluetooth adapter in de usb ingang achter op de Arris?

  Gesteld op 23-2-2021 om 22:21 in forum Arris 2952 - KPN Interactieve TV Misbruik melden
  • Nee, de usb aansluiting is niet toepasbaar.
   Je kunt wel de hoofdtelefoon uitgang gebruiken om een bluetooth zender op aan te sluiten.
   Suc6 Geantwoord op 23-2-2021 om 23:22

   Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
  • Gelukt. Heb mijn bluetooth zender met een headphoneplug aangesloten op de koptelefoon aansluiting op de Artis en het werkt super. Had geen headphone aansluiting op mijn tv. Geantwoord op 24-2-2021 om 10:53

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info