• IK wil een Pioneer X-PM12 aansluiten op een kpn arris tv kastje zodanig dat ik de radiozenders van kpn kan ontvangen zonder dat het tv beeld aanstaat. Hoe doe ik dat?

    Gesteld op 7-2-2019 om 21:40 in forum Arris 2952 - KPN Interactieve TV Misbruik melden
    • Een draagbare radio met antenne en een auto radio waar halen die de muziek vandaan ? Plukken ze gewoon uit de ether. Die Arris moet je alleen gebruiken voor jouw TV ontvangst. Koop een zogenaamde lint antenne ( is niet overal verkrijgbaar) (ik heb hem via PartsNL). Kost tussen de 5 en 10 euro ( zonder bezorgingskosten)'
      Kijk waar je de Pioneer wilt neerzetten en kijk dan of je de lint antenne ( het liefst verticaal) buiten kunt monteren en dat het stuk wat naar de antenne ingang van de Pioneer gaat lang genoeg is. Anders binnen monteren achter een kast. Radio frequenties opzoeken via het WEB (dus niet die van KPN) en je hebt feilloos geluid zonder verder gedoe. Werkt fantastisch. Niet duidelijk dan kun je een mailtje sturen. Geantwoord op 8-2-2019 om 06:46

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info