• Had radio ontvangst via coach kabel uit de muur van Ziggo. Overgestapt op KPN interactief.
  Hoe krijg ik (zonder dat ik de TV permanent aan heb) via de Arris Vip2952 V2 muziek ontvangst ?
  Heb een Pioneer Home cinema system DVD/CD Receiver Model XV-DV232.
  Wij zijn gewend om de gehele dag muziek te beluisteren . Ik wil dus niet het geluid van de TV via de cinema box maar gewoon radio ontvangst.

  Gesteld op 30-8-2018 om 13:20 in forum Arris 2952 - KPN Interactieve TV Misbruik melden
  • Op de Arris de Scart, optical, of audio uitgang aanstiuten op de Pioneer en dan deze op AUX zetten met de afstand bediening de AURRIS op de gewenst radio zender zetten boven 800 en je hebt een perfecte radioontvangst, geluidsterkte wel met de ontvanger regelen.
   Erg jammer dat KPN dit niet duidelijk in hun handleiding zetten. Geantwoord op 18-1-2019 om 14:23

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
  • Een lint antenne kopen ( tussen 5 en 10 Euro) (Is niet overal te koop) Parts NL daar heb ik deze gekocht.
   Verticaal monteren buiten of binnen achter een kast deze inpluggen op de installatie en dan pluk je de FM zenders en ook AM zenders gewoon uit de lucht net zoals bij een draagbare radio met antenne.
   Had hetzelfde euvel en wilde ook de TV niet aan. Lint antenne werkt fantastisch. Loep zuivere FM ontvangst o.a. Sky radio. Succes Geantwoord op 18-1-2019 om 17:37

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info