• op mijn i-phone staat de melding: "je sos-contactpersonen zijn op de hoogte gesteld" Nu doet hij niets meer, ik kan hem niet uitzetten en kom niet in de telefoon. Wat kan ik doen?

  Gesteld op 20-5-2020 om 18:38 in forum Apple iPhone XS Misbruik melden
  • Ik heb dit ook gehad. Je moet dan je Iphone resetten
   iPhone 8 (plus) / iPhone X / iPhone XS (Max) / iPhone XR resetten
   -druk de volume-omhoog knop kort in aan de linkerzijde.
   -druk de volume-omlaag knop kort in aan de linkerzijde.
   -houd daarna de aan en uit knop aan de rechterzijde ongeveer 15 seconden ingedrukt totdat het Apple logo weer in beeld komt.
   Vervolgens mobiel opnieuw opstarten en kun je je SOS meldingen weer uitzetten bij instellingen, waardoor de tijd niet meer een rood vakje staat! Geantwoord op 10-2-2021 om 19:01

   Waardeer dit antwoord (60) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info