• Mijn I-pad air kan geen verbinding meer maken met internet ondanks het verschijnen van de SSID die automatisch gedetecteerd wordt. Het systeem blijft zoeken maar zonder resultaat.
  Wie helpt mij?

  DBH

  Gesteld op 28-7-2016 om 17:21 in forum Apple iPad Air - iOS 7 Misbruik melden
  • Als u de naam van uw wifi ziet klik daar dan eens op.
   Er wordt dan misschien gevraagd uw wifisleutel in te voeren.
   De standaard sleutel staat achter of onder op de router, kan zijn dat u deze geweizigd hebt, die dan ingeven. Geantwoord op 6-8-2016 om 17:23

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info