Verklein
Vergroot
Pagina terug
1/166
Pagina verder
156 Bijlage B Tips en oplossingen voor problemen
Programma's uit de App Store worden opgenomen in de eerste reservekopie die u
maakt nadat u de programma's hebt gedownload. Aan volgende reservekopieën
worden alleen de programmagegevens toegevoegd.
Voor extra beveiliging kunt u in iTunes instellen dat reservekopieën worden
gecodeerd.
iPad-reservekopieën coderen
1 Sluit de iPad op de computer aan.
2 Selecteer de iPad in de navigatiekolom van iTunes.
3 Schakel in het paneel 'Samenvatting' het aankruisvak 'Codeer iPad-reservekopie' (Mac)
of 'iPad-reservekopie coderen' (Windows) in.
4 Geef een wachtwoord op en klik vervolgens op 'Stel wachtwoord in' (Mac) of
'Wachtwoord instellen' (Windows).
Als een reservekopie is gecodeerd, moet u uw wachtwoord invoeren voordat u
de gegevens van de reservekopie op de iPad kunt terugzetten. Bij gecodeerde
reservekopieën wordt in de lijst met reservekopieën in het paneel 'Apparaten' van het
iTunes-voorkeurenvenster een hangslotsymbool ( ) weergegeven.
Ga naar support.apple.com/kb/HT1766?viewlocale=nl_NL voor meer informatie
over reservekopieën, zoals informatie over de gegevens die in een reservekopie
wordt bewaard.
Een reservekopie verwijderen
In iTunes kunt u een reservekopie van de iPad uit de lijst met reservekopieën
verwijderen. Dit is bijvoorbeeld handig als u op de computer van iemand anders een
reservekopie hebt gemaakt.
Een reservekopie verwijderen
1 Open het iTunes-voorkeurenvenster in iTunes.
Windows: Kies 'Bewerken' > 'Voorkeuren'. Â
Mac: Kies 'iTunes' > 'Voorkeuren'. Â
2 Klik op 'Apparaten' (hiervoor hoeft de iPad niet op de computer te zijn aangesloten).
3 Selecteer de reservekopie die u wilt verwijderen en klik op 'Verwijder reservekopie'
(Mac) of 'Reservekopie verwijderen' (Windows).
4 Bevestig dat u de geselecteerde reservekopie wilt verwijderen door op 'Verwijder
reservekopie' (Mac) of 'Reservekopie verwijderen' (Windows) te klikken.
5 Klik op 'OK'.
156




Hulp nodig? Stel uw vraag in het forum

Spelregels

Forum

Zoeken resetten

11
  • Hoe kan ik mijn Ipad resetten ?Mijn email adres is maesen-anita@hotmail.com Gesteld op 3-12-2016 om 21:18

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Niet verstandig uw email adres hier neer te zetten.
      Het is een openbasr forum.
      Ipad resetten is: de thuis (home) knop tegelijk met de aan/uit knop indrukken en inhouden tot scherm zwart is of het apple logo verschijnt.
      Dan loslaten en de ipad start opnieuw op, kan even duren dus gefuld hebben.
      Via Instellingen kunt u ook het een en ander resetten.
      Ga dan via Instellingen Algemeen en scrol naar beneden naar Stel opnieuw in.
      Met b.v. Wis alle inhoud en instellingen gaat u terug naar fabrieksinstelling. Geantwoord op 4-12-2016 om 22:45

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Tablet vergrendeld krijg niet meer ontgrendeld vraag naa itunes Gesteld op 27-11-2016 om 19:04

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Wordt er naar een wachtwoord gevraagd?
      Op computer itunes starten en ipad op computer aansluiten.
      Eventueel kunt u dan met de veiligheidsvragen te beantwoorden weer inloggen en ontgrendelen. Geantwoord op 28-11-2016 om 12:33

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Sinds mijn voor laatste update heb ik heel veel problemen, dat heb ik al eens gemeld.
    Niemand kan mij helpen, ondanks reset en het opnieuw installeren van bepaalde apps blijf ik problemen houden.
    Nu heb ik een nieuw probleem: ik wil een gemaakte notitie verwijderen, maar zodra ik op het X klik, loopt alles weer vast?
    Hoe kan een notitie verwijderen?
    Ik vind het schandalig dat Apple updates aanreikt die een iPad en een iPhone 6 continu doen laten vastlopen.
    Het waren voor mij 2 dure aankopen en nu gooi ik ze het liefst uit het raam daar ze beide telkens vastlopen ?? Gesteld op 6-11-2016 om 16:42

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Als er een nieuwe update komt, moet je hem NOOIT meteen gebruiken. Gaat veel mis. Dus eerst een keer of twintig zeggen dat je hem later installeert en als er dan na een poos geen klachten meer komen, zoals jij nu doet via dit forum, dan kun je hem installeren. Vaak regent het klachten. Laat Apple ze eerst maar oplossen, dat gebeurt meestal wel, en dan pas installeren.
      Voor je specifieke klacht heb ik geen oplossing. Hoop dat een ander het weet. Geantwoord op 6-11-2016 om 16:59

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • U heeft wel pech, maar ik kan me niet voorstellen dat het aan de updates ligt.
      Welke ipad heeft u?
      Dat u op beide apparaten deze problemen heeft kan er op duiden dat het dezelfde oorzaak heeft, maar wat?
      U kunt of de ipad of de iphone eens helemaal terugzetten naar de fabrieksinstelling.
      Maar heeft u in de instellingen algemeen stel opnieuw in de instelling Herstel alle instellingen al geprobeerd?
      Anders voor de fabrieksinstelling de optie Wis alle inhoud en instellingen.
      Lees voor dat terugzetten ook eens
      link

      Ik weet niet wat u bedoelt met op kruisje klikken in een notitie.
      In de app Notities heb je geen kruisje, alleen een prullenbak of een bestaande notitie naar links vegen om te verwijderen.
      Wanhoop niet en zeker niet uit het raam gooien want het moet goed komen.
      Hoop nog te horen wat u gedaan heeft en het resultaat ervan.

      U kunt ook contact opnemen met de genius bar van Apple.
      Zie link
      Veel succes,
      Leon
      Geantwoord op 6-11-2016 om 23:01

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
  • cirkeltje blijft draaien midden in het beeld wil niet meer uit Gesteld op 5-11-2016 om 13:50

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Werkt de server of modem wel? Probeer het met een harde return = homeknop en aan/uitknop tegelijkertijd indrukken. Geantwoord op 5-11-2016 om 13:52

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Nicky1234576 kan niet meer op haar boerderij ik heb ook geen tandwiel meer.Ik heb nu een andere boerderij die niet van mij is. Mij boerderij stopte ermee toen ik weer wou opstarten had ik een andere boerderij en kan ik weer opnieuwe beginnen. Kunnen jullie mij helpen GR Nicky 1234576. Gesteld op 31-10-2016 om 22:21

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Als ik een zoekopdracht in mijn mailprogramma op de iPad heb gegeven, gebeurt het vaker dat het zoekvenster en alle andere functies van de bovenste balk zijn verdwenen. Ik kan dan niet terug naar de inbox of andere accounts. Het is pas hersteld als ik de iPad opnieuw opstart. Gesteld op 31-10-2016 om 16:57

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Zou het kunnen dat u heel veel emails op uw ipad heeft staan?
      De ipad verslikt zich in de zoekacties, kan betekenen dat er veel e-mails doorzocht moeten worden of de resultaten van de zoekactie is heel groot.
      U heeft al een harde reset gedaan sluimerknop en thuisknop tegelijk indrukken en inhouden tot scherm zwart is of apple logo verschijnt.

      Geantwoord op 31-10-2016 om 19:27

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
  • mijn ipad reageert niet op het schuiven.kortom hij is "dood". Gesteld op 30-10-2016 om 23:20

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Probeer een harde reset (hierbij wordt er niets verwijderd van apparaat).
      Druk home knop en aan/uit knop tegelijk in en houdt deze ingedrukt tot scherm zwart wordt of apple logo verschijnt. Daarna start ioad opnieuw op en hopelijk is probleem daarmee opgrlost. Geantwoord op 31-10-2016 om 08:59

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
  • Op mijn iPad verdwijnt het zoekvenster Alle inkomende postbussen. Hoe herstel ik dat? Gesteld op 18-10-2016 om 14:40

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Bovenaan bij Postbussen ziet u wijzig staan.
      klik hierop en u kunt diverse soorten postbussen selecteren.
      Klik daarna op Gereed. Geantwoord op 18-10-2016 om 18:25

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Mijn Landleven zit vast sins 10 oktober 2016 kan er niet Meer op geraken begin muziek je speed en dan niks Meer Ben een trouwe speller hoe komt kunnen jullie me helpen gr Gesteld op 13-10-2016 om 08:26

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Doe eens een harde reset, de aan/uit knop en home knop tegelijk indrukken en inhouden tir scherm zwart wordt of apple logo verschijnt. Geantwoord op 13-10-2016 om 17:50

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Ik krijg op mijn i pad in mijn mailbox dagelijks, van outlook de volgende melding ; Folders in your mailbox have name conflicts. Wat moet ik daar mee? Gesteld op 5-10-2016 om 17:10

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Ik krijg steeds als er iemand speelt de mededelin
    ng spammelding
    Gesteld op 5-10-2016 om 15:03

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Het toestel is geblokkeerd. IK kan het niet meer openen. Hoe kan ik ontgrendelen en mijn code opnieuw invoeren? Gesteld op 3-10-2016 om 15:59

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Heb gisteren de iOS 10 update gedaan, maar nu loopt mijn watsappje telkens vast, wie kan mij helpen?
    Niet te ingewikkeld aub, ben niet zo'n kenner. Gesteld op 1-10-2016 om 11:21

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Heeft u al de nieuwste update van whattsapp geïnstalleerd?
      Wat u ook kunt proberen is een harde reset van de iphone.
      Daarvoor de aan/uit en de home knop tegelijk indrukken en inhouden tot scherm zwart wordt of het apple logo verschijnt.
      U kunt ook whattsapp verwijderen en daarna opnieuw downloaden uit de app store.
      Eerst wel via instellingen en dan chats de chats archiveren.
      Geantwoord op 1-10-2016 om 21:29

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Ik kan de bijlage niet openen in ''mijn overheid''
    KUNT U MIJ HELPEN?. Gesteld op 29-9-2016 om 12:47

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Om bijlagen in pdf formaat te lezen heeft u een pdf reader nofig.
      Op computer kunt u adobe reader daarvoor downloaden.
      Voor op een tablet moet u even kijken in de app store (apple) of in de playstore (android) voor een pdf reader. Geantwoord op 30-9-2016 om 22:01

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • ik krijg een mededeling dat het bericht van een mailinglijst komt. waar komt dat bericht vandaan?
    Gesteld op 21-9-2016 om 19:57

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Kan het b.v. een nieuwsbrief zijn?
      Uw email adres staat op die betreffende mailinglijst voor nieuwsbrieven van een website of firma.
      Meestal staat onderaan in het bericht in de kleine lettertjes een link waarmee u zich kunt uitschrijven van die mailinglijst. Geantwoord op 21-9-2016 om 21:43

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
  • Hoe Krijg ik mijn email weg ca. 2000 op een smelled manier.
    Dus niet per 5 Gesteld op 16-9-2016 om 12:35

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Per email adres, klik op wijzig.
      Selecteer de eerste email.
      Klik onderaan op Verplaats en hou deze ingedrukt.
      Deselecteer met je andere hand de eerste email en laat Verplaats weer los.
      Klik nu op Prullenbak.
      Werkt zelfs met IOS 10. Geantwoord op 21-9-2016 om 22:07

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Mijn klavier is plots in 2stukken verdeelt op mijn iPad! Wat te doen? Gesteld op 14-9-2016 om 18:10

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Instellingen / algemeen / toetsenbord / gesplitst toetsenbord
      Dan kun je het gesplitste toetsenbord weer weghalen. Succes! Els Geantwoord op 15-9-2016 om 22:42

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
  • Kijk ook eens hier
    http://www.computeridee.nl/workshop/iphone-vastgelopen-na-ios-10-upgrade-zo-los-je-het-op/ Gesteld op 14-9-2016 om 12:05

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • wou mijn iPhone updaten maar moest hem in de pc steken, nu steek ik hem in omdat er stond dat ik deze moest verbinden met iTunes en nu gebeurt er niks Gesteld op 13-9-2016 om 22:00

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • U moet iTunes opstarten.
      Als u die niet op de computer heeft dan downloaden van apple site.
      Google op itunes en klik dan bij de resultaten wat google gevonden heeft op de apple site om itunes te downloaden.
      Ipad met usb verbinden met computer en als itunes uw ipad ziet komt er vanzelf een boodschsp dat er een nieuwe update is.
      Anders links in itunes op je ipad klikken en voor update kiezen.
      Deze moet eerst gedownload worden dus geduld hebben, lijkt of er niets gebeurt maar boven in itunes komt te staan waar itunes mee bezig is.
      Zelf gisteren 3 kwartier bezig geweest.
      Echt geduld hebben, duurt even voordat itunes de aangesloten ipad ziet. Geantwoord op 14-9-2016 om 12:01

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
  • Mijn Mail kan ik niet openen ,wilde naar instelling gaan en die wil niet meer functioneren. Gesteld op 8-9-2016 om 08:50

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Doe eens een harde reset.
      Home knop en Aan/uit knop tegelijk indrukken en ingedrukt houden tot scherm helemaal zwart is of apple logo verschijnt.
      IPad gaat herstarten, duurt even, als het heel lang duurt nogmaals het indrukken van de knoppen herhalen. Geantwoord op 9-9-2016 om 08:14

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Mijn email verdwijnt van het scherm en ik heb verwijderen nooit aangevinkt. Hoe kan ik al mijn email lezen? Gesteld op 19-8-2016 om 02:20

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Kan zijn dat u de emails al op een pc of ander tablet gelezen heeft.

      Kijk eens bij Instellingen wat er bij email verwijderen staat.
      Ga naar Instellingen,klik op Mail,contacten,agenda,klik bij Account op uw emailadres, klik op geavanceerd, kijk wat er staat bij Verwijderde berichte.
      Hier kunt u instellen wanneer de emails op de server verwijderd moeten worden.
      Geantwoord op 19-8-2016 om 09:49

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • mijn I pad air valt telkens weer uit en kan hem niet meer opstarten Gesteld op 5-8-2016 om 17:14

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Doe eens een harde reset.
      Aan/uit knop en home knop tegelijk indrukken en inhouden tot het Apple logo verschijnt.
      Scherm wordt dan zwart en het duurt even voordat ipad opnieuw opgestart is.
      Geantwoord op 6-8-2016 om 09:43

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • U kunt de ipad ook eens op de computer aansluiten en zien of u via itunes een backup terug kunt zetten.
      Als het mogelijk is met itunes de laatste ipad updates installeren.
      Kijk ook eens of er iets mis is met de aan/uit knop, b.v. deze erin blijft zitten.
      Als niets helpt, eens bellen met de Apple genius bar in Amsterdam.
      Misschien dat zij een oplossing weten.
      Zie de link.
      link Geantwoord op 8-8-2016 om 10:58

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
  • IPad geheugen bijna vol . Voor controle ga ik naar Instellingen>algemeen maar dan ik gebruik niet vinden op de IPad ?? wat doen ? Gesteld op 3-8-2016 om 17:01

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • In instellingen algemeen klik op Opslag en icloud gebruik.
      Hier kunt u zien welke app's op de ipad staan en hoeveel geheugen ze gebruiken. Geantwoord op 3-8-2016 om 23:59

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
  • Onder instellingen > algemeen kan gebruik niet vinden ? Gesteld op 3-8-2016 om 16:55

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Ik wilde ca 500 foto.s van de iPad overbrengen naar mijn Asus laptop.
    Ik verbond de iPad met de laptop en de download startte.
    bij ca foto 300 werkte er niets meer.
    de boel stond vast en ik ben alle foto,s op de iPad kwijt.
    op de laptop staat ook geen enkele foto.
    wat nu? Gesteld op 28-7-2016 om 23:37

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Waar het aan ligt, weet ik niet, maar als je bij je instellingen je foto's in de "cloud" hebt gezet, staan ze daar altijd nog. Zou ik voortaan zeker doen. Meestal zitten ze nog ergens, maar zoveel weet ik er ook niet van. Ik hoop dat je ze nog ergens vindt. Geantwoord op 29-7-2016 om 00:00

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Waarmee heb je die foto's naar de laptop overgebracht, iTunes of verkenner?
      Normaal is het kopieren en blijven de foto's op de ipad.
      Welke bedturingssysteem staat er op de laptop. Geantwoord op 31-7-2016 om 10:33

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Op de ipad onder Foto's heb je als je voor Albums kiest allemaal mappen met verschillende namen.
      Er is er ook map met de naam Onlangs verwijderd.
      Kijk eens of die 500 foto's daar soms in staan. Geantwoord op 31-7-2016 om 11:23

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • De iPad was he won met de laptop Asus verboten war Windows 10 op stat.
      Win he been gisteren nog evens gored geeked en nub liken ear eel 118 foto,s overages eat te Zion nagar de Laptop.De rest is Nietzsche meter te binder.
      Ook niet op de iPad.
      Wel herrinner in mij dat op even gegeven moment op de laptop stond bij de balk die de voortgang van overzetten weergeeft dat er 117 stond.
      Het pcscherm ging uit, er was alleen nog even bewegend rondje te zien.
      ik vermoed dat het programma, gewoon via de usbkabel overzetten, zone right
      iTunes is gecrasht.
      Geantwoord op 31-7-2016 om 12:46

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Start in windows10 de app Foto's.
      Verbindt de ipad met computer.
      Klik als Foto's is gestart rechtsboven op de 3 puntjes.
      En klik daarna op importeren.
      U ziet nu een venster waar u de ipad kunt selecteren.
      Daarna ziet u de foto's welke op de ipad staan en kunt u op alles selecteren klikken of op de foto's welke u wilt importeren.
      U moet op de ipad nog wel even klikken op het bericht waarmee u toestemming geeft aan de pc om foto's van de ipad te downloaden.
      Als het goed Geantwoord op 31-7-2016 om 14:17

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Misschien onduidelijk, maar windows10 heeft een programma genaamd Foto's.
      Ik bedoel dus niet de app foto's van de ipad. Geantwoord op 31-7-2016 om 16:52

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Ik wilde vanaf de iPad 500 foto,s overbrengen naar mijn Asus laptop.
    De foto overdracht begonnen werken maar na ca foto 300 werkte het doVerstuur Vrolijk en zalig pasen ecards, wenskaarten gratis of digitaal te deel via social mediaBen je op zoek naar Vrolijk en zalig pasen een unieke manier om online je eigen gemaakte e-cards, wenskaarten te versturen of uit te printen
    Maak gratis kaarten, e-cards en deel ze!
    E-mailadres Wachtwoord

    Onthoud mij Wachtwoord vergeten
    InschrijvenKaart makenNieuwste kaartenPopulaire kaarten UitnodigingenVerjaardagskaartPasen
    Ontwerp wijzigen Open de kaart Versturen per e-mail
    Vrolijk en zalig pasen
    Kaart ontwerper Laatst aangepast
    Paaskaarten 18-04-2014
    Verstuur je paas kaarten om een unieke manier via de email, twitter of facebook
    zalig pasen, paas kaarten, vrolijk pasen zalig pasen, vrolijk pasen paultje, pasen 2014, pasen 2015
    Deze kaart versturen

    Per post Per e-mail Via Facebook Met Twitter Uitprinten
    Klik hier om ontwerp te wijzigen


    Waardeer deze kaart

    1 2 3 4

    Reacties op deze kaart
    Reactie van vlieger
    Geplaatst op 20-04-2014 08:29:49
    Bedankt ook een Vrolijk pasen Groetjes Raymond
    Je moet ingelogd zijn om op deze kaart te kunnen reageren
    De kaart wordt geladen...
    Relevante kaarten
    Vrolijk pasen 2014
    Unieke manier om je paaskaarten te versturen, via facebook, twitter of
    Ontwerper
    Nancy
    Vrolijk pasen
    Hele fijne paasdagen, Paaskaart met een leuke konijn in een eieren mandje.
    Ontwerper
    Paaskaarten
    Vrolijk pasen wenskaart
    Bij XLCards vind je de leukste paaskaarten voor pasen. Leuke manier om iemand een vrolijk pasen te wensen.
    Ontwerper
    Nancy
    Vrolijk pasen, wenskaarten pasen
    Bij XLCards vind je de leukste paaskaarten voor pasen. Kies een standaardkaarten of creëren je kaart met foto's van jezelf.
    Ontwerper
    Nancy
    Vrolijk Pasen!
    Speciaal voor pasen en uniek zelf gemaakt e kaart, natuurlijk gratis te versturen.
    Ontwerper
    Paaskaarten
    Vrolijk pasen
    Vrolijk paaskaart met paar grappige paashaas knuffels.
    Ontwerper
    Paaskaarten
    Vrolijk pasen!
    Paaskaarten - Echte kaarten maken & versturen of printen, speciaal voor pasen een vrolijke paaskaart. met konijntje en vlinders
    Ontwerper
    Paaskaarten
    Fijne paasdagen, paaskaartje
    Verstuur op een leuke manier je zelf ontworpen gemaakte vrolijk pasen kaartjes.
    Ontwerper
    Paaskaarten
    E cards pasen
    Hele fijne paasdagen, vrolijk pasen, verstuur online je eigen digitale wenskaart.
    Ontwerper
    Paaskaarten
    Prettige paasdagen
    Een hele fijne paasdagen toegewenst, kaart met gekleurde paaseieren.
    Ontwerper
    Paaskaarten
    Vrolijk pasen digitale wenskaart
    Het voorjaar is begonnen en Pasen is in zicht. Tijd om een vrolijke e-card Pasen te versturen om iedereen vrolijk paasfeest te wensen.
    Ontwerper
    Nancy
    Happy easter e card
    Verstuur hier online via de email de allerleukste pasenkaartjes happy earster
    Ontwerper
    Paaskaarten


    Algemene voorwaarden Contact Links Kaartje per post
    nloqd Gesteld op 28-7-2016 om 23:31

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Hoe verwijder ik een postmap uit mijn hotmail op mijn ipad? Gesteld op 28-7-2016 om 14:17

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Er verschijnt een toetsenbord in beeld tijdens het facetimen hoe verwijder ik dit Gesteld op 28-7-2016 om 12:35

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Beste, als ik via outlook een document open van 100 pagina's, hoe kan ik dan snel naar pagina 65 gaan bvb? Gesteld op 14-7-2016 om 08:30

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • ik bedoel uiteraard op mijn ipad. Als ik een groot doc open via outlook op mijn Ipad, hoe ga ik dan zonder scrollen naar bvb pg 50, het lukt me door het doc te openen met word, maar niet in de pdf Geantwoord op 14-7-2016 om 10:22

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
  • Mijn internet werkt zowel op pc als op iPad email werkt niet. Hoe weer aan de praat krijgen? Gesteld op 10-7-2016 om 17:28

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Mijn IPad haalt ineens honderden e-mails op, die al lang verwijderd waren , ook uit de prullenbak . Wat doe ik hier aan?
    Gesteld op 2-7-2016 om 23:43

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Wel icoontjes maar WiFi werkt niet op iPhone 6. Hoe krijg ik mijn WiFi weer terug? Gesteld op 1-7-2016 om 18:21

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Opeens staan er honderden oude mailberichten, die al verwijderd waren uit de prullenbak, weer op mijn Ipad Gesteld op 27-6-2016 om 17:25

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Ik krijg bepaalde reclame die ik niet wil, en uitschrijven werkt niet. Wat te doen, om deze niet te ontvangen? Gesteld op 22-6-2016 om 19:09

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Kijk nog eens onderaan op de reclame pagina.
      U zou, als u zich uit de mail-list verwijderd een melding moeten krijgen dat u uitgeschreven bent. Geantwoord op 24-6-2016 om 17:23

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Dat is volgens sommigen juist niet de bedoeling. Vooral bij ongewenste reclame moet je juist op geen enkele manier reageren, om verder misbruik te voorkomen. Geantwoord op 24-6-2016 om 19:12

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Als je voor het downloaden van een computerprogramma je email adres op hebt moeten geven stuurt de maker vh. computerprogramma je soms ook (ongewenste) reclame.
      Normaal staat onderaan zo'n reclamebericht een link om je email adres uit hun mailinglijst te verwijderen.
      Op computerscherm verschijnt dan een bericht dat je met succes van de mailglijst bent verwijderd. Geantwoord op 24-6-2016 om 23:28

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Heb me al vaak willen schrijven, krijg telkens de melding dat wachtwoord onjuist is. Heb al nieuw wachtwoord aangevraagd, ook dan weer dezelfde melding ??. Ook niet reageren helpt niet. Al email naar hun geschreven, ook niks. Geantwoord op 25-6-2016 om 11:51

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Let u bij het in invullen van dat wachtwoord wel goed op de hoofd- en kleine letters?
      Krijgt u na de aanvraag voor nieuw wachtwoord een link of een tijdelijk wachtwoord?
      Anders toch maar weer een email sturen, kijk hiervoor op hun site naar Contact.
      Meestal kun je hun emails niet beantwoorden, moet dan echt via het woordje (link) Contact op hun site.
      Geantwoord op 26-6-2016 om 00:11

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • heb met ipad wel wifi verbinding met router; doch geen verbinding met internet
    iphone ook wifi verbinding met zelfde router en wel verbinding met internet

    iemand idee?? Gesteld op 21-6-2016 om 16:27

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Start router eens opnieuw op.
      Probeer internetverbinding van die ipad eens bij kennis of familie.
      Als daar wel goede verbinding is, kijk dan eens of er niet veel routers in uw buurt allemaal op hetzelfde kanaal uitzenden.
      Dat kan storing veroorzaken, ene apparaat gevoeliger voor dan het andere. Geantwoord op 25-6-2016 om 08:25

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Ik had boeken in mijn boekenkast en nu zijn ze verdwenen Gesteld op 20-6-2016 om 16:52

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • ik heb een apple mini ipad het beeld wil niet stil blijven staan geeft steeds weer ander site's aan gaat een geheel eigen leven leiden wat kan ik hier aan doen vr: dank Gesteld op 17-6-2016 om 12:32

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • U zou het eens met een harde reset kunnen proberen.
      Aan/uit knop en home knop tegelijk indrukken en ingedrukt houden tot Apple logo verschijnt. Geantwoord op 17-6-2016 om 19:57

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Hoe stel ik onderstaande op iPad 2 in:
    Leesbevestiging en/of ontvangstbevestiging? Gesteld op 17-6-2016 om 10:37

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • ga naar instellingen - klik aan in de linkerkolom : berichten - verschuif het bolletje bij " stuur leesbewijzen " naar rechts zo dat dit bolletje groen wordt Geantwoord op 17-6-2016 om 10:57

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Hall, het bolletje stond al op groen, maar wat ik eigenlijk bedoelde, is dat IK een melding krijg, als mijn gestuurde email gelezen is Geantwoord op 17-6-2016 om 11:02

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Ipad 2: Er verschijnt een gebroken Quert yui toetsenbord in beeld en ik vind dat irritant en wil het weghalen Hoe doe ik dat?
    Gesteld op 15-6-2016 om 15:27

    Reageer op deze vraag Misbruik melden


11

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Abonneren

Abonneer u voor het ontvangen van emails voor uw Apple Ipad bij:


U ontvangt een email met instructies om u voor één of beide opties in te schrijven.


Ontvang uw handleiding per email

Vul uw emailadres in en ontvang de handleiding van Apple Ipad in de taal/talen: Nederlands als bijlage per email.

De handleiding is 19,43 mb groot.

 

U ontvangt de handleiding per email binnen enkele minuten. Als u geen email heeft ontvangen, dan heeft u waarschijnlijk een verkeerd emailadres ingevuld of is uw mailbox te vol. Daarnaast kan het zijn dat uw internetprovider een maximum heeft aan de grootte per email. Omdat hier een handleiding wordt meegestuurd, kan het voorkomen dat de email groter is dan toegestaan bij uw provider.

Uw handleiding is per email verstuurd. Controleer uw email

Als u niet binnen een kwartier uw email met handleiding ontvangen heeft, kan het zijn dat u een verkeerd emailadres heeft ingevuld of dat uw emailprovider een maximum grootte per email heeft ingesteld die kleiner is dan de grootte van de handleiding.

Er is een email naar u verstuurd om uw inschrijving definitief te maken.

Controleer uw email en volg de aanwijzingen op om uw inschrijving definitief te maken

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.



Info