• Hallo, ik heb een vraag over het onderhoud van de ketting (Aperto 868), welk smeermiddel moet ik daar voor gebruiken. Er wordt in jullie aanbeveling gesproken over een geleidende olie ( contact 40 ) wordt daar, wd 40 mee bedoeld of moet ik dan denken aan contactspray voor elektrische contacten.
    We hebben namelijk een andere woning gekocht met een elektrische garage deur,in de garage en wil daar graag zelf onderhoud aan plegen. ook graag dan jullie advies over het smeren van de geleide wieltjes van de deur in de geleiders.
    Hoor het graag, bvbd.
    Gr Bert.

    Gesteld op 26-5-2016 om 01:48 in forum Aperto 868 Misbruik melden
    • Beste Bert,

      Voor onderhoud moet in geen geval conventioneel vet of smeermiddel gebruikt worden. Deze middelen komen de noodzakelijke elektrische geleiding niet ten goede. Het beste kan gebruik gemaakt worden van Ballistol spray, maar ook een WD40 kan als alternatief functioneren.

      Antoine
      Parkeerapparatuur.nl Geantwoord op 26-5-2016 om 09:12

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info