• Ik heb thuis opgenomen,(belgie 1 ) en aan geklikt allemaal. maar dat is avonds 20,10 uur. maar die serie is afgelopen, en nu neem het kastje thuis op middags, wat ik niet in geprogrammeerd heb.
  Hoe krijg ik dat er uit, zodat hij het niet meer opneem? bijv dank

  Gesteld op 2-7-2019 om 18:37 in forum Amino Digitale ontvanger Misbruik melden
  • Mag ik vragen hoe je uberhaupt de instelling maakt voor het opnemen. Heb een mediator en harde schijf en via Canal digital lukte het me wel. Hoe moet ik de aansluitng tot stand brengen?

   bedankt voor evt. reaktie
   Geantwoord op 25-8-2019 om 09:26

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info