• Ik heb een Amiko hd8265+ combo ontvanger gekocht. De hdmi verbinding werkt ok, maar ik wil hem aansluiten op de camper tv (deze heeft geen hdmi, wel scart en rca). De Amiko heeft een 3,5 mm AV 'phone jack' uitgang (4 polig en volgens de specs cvbs/rgb + audio L/R). Dit werkt niet, ook niet op een andere tv. Wat kan er mis zijn? De (online) verkoper wilde mij eerst een nieuwe tv verkopen en nu een 'kabel die wel werkt op de Amiko ontvanger' . Is er dan verschil in die kabels? 4 polig is toch 4 polig? Iemand die hierover wat meer info kwijt kan/wil?
    Alvast dank, Peter

    Gesteld op 14-5-2018 om 16:13 in forum Amiko Digitale ontvanger Misbruik melden
    • Hoi. Mijn probleem is al enkele maanden opgelost en wel zo: je moet de kleuren wisselen maw NIET wit op wit rood op rood en geel op geel. Het ontgaat me nu even wat het wel moet zijn (voor de Amiko?) en kan het nu niet controleren, maar als bij toverslag had ik beeld en geluid zoals het hoorde. Ik heb deze oplossing gevonden in een youtube filmpje, dus blijkbaar komt dit wel meer voor. Geantwoord op 18-8-2018 om 23:46

      Waardeer dit antwoord (6) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info