• Ik ben in het bezit van een mobiele Amcor AC 15000M . Waar zou ik onderdelen kunnen kopen voor deze airco? Bij de propeller van de buiten unit zijn bladen afgebroken en ben opzoek naar en vervangende propeller.

    Gesteld op 15-9-2016 om 12:17 in forum Amcor ac 12000 mobil unit Misbruik melden
    • Hallo, mijn naam is John Webb en we hebben ditzelfde type. Dit is eigenlijk een vraag en geen antwoord.
      Ik lees dat u een gebroken condenser fanblad heeft. Ik heb een condenser fanmotor die mogelijk doorgebrand is omdat een klimplant erin gegroeid is en het fanblad blokkeerde.
      Maar ik weet niet hoe ik beide helften van het huis los krijg. Heb de schroeven los maar krijg het niet gesplitst. U heeft het waarschijnlijk wel open.
      Email: wejal36@gmail.com; tel. 06-28442405 Geantwoord op 15-5-2017 om 11:32

      Waardeer dit antwoord (5) Misbruik melden
    • Hey John,
      Gewoon van elkaar af halen die 2 delen. Ik heb geen problemen ondervonden destijds.Het zal wel een beetje vast zitten door vuiligheid of dergelijke. Ik kan mij niet meer exact herinneren wat ik gedaan heb, maar meen dat ik met een schroevendraaier wel een beetje heb mee geholpen.
      De mijne draait weer als een zonnetje. Mijn kapotte propeller heb ik van een andere defecte unit afgehaald. Geantwoord op 16-5-2017 om 10:10

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info