• Ik heb mn ambiano koffiezetapparaat aangezet, zonder dat er water in het reservoir zat. Nu maakt hij nog wel geluid, maar er wordt geen water meer door het apparaat gepompt. Kan ik iets doen zodat ie het weer gaat doen?

    Gesteld op 18-8-2022 om 16:33 in forum Ambiano Koffiezetapparaat Misbruik melden
    • Waarschijnlijk zit er kalk aanslag in de pijpjes waardoor er nu geen water meer doorheen kan komen… Als dit de oorzaak blijkt te zijn is de oplossing simpel: door in het waterreservoir schoonmaak azijn te doen en je koffiezetapparaat aan te zetten alsof je koffie zet (bij modellen MET BONENMALER bonenmaalfunctie uitzetten natuurlijk) los je de kalkaanslag op en kan er weer water door de water toevoer… Na deze schoonmaak ronde nog 1 keer met gewoon water ‘koffiezetten’ met water om het apparaat door te spoelen… Normaal doe je zo’n schoonmaak ronde eens in de 3 maanden bij dagelijks gebruik van je koffiezet apparaat.
      TIP: Deze schoonmaak rondes kun je terugbrengen naar 1 keer in de 6 maanden door gebruik te maken van een waterkoker zodat de kalkaanslag van het gekookte water op de bodem van de waterkoker terecht komt in plaats van in je pijpjes van je koffiezet apparaat.. Geantwoord op 11-12-2022 om 10:18

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info