• Hallo, ik heb al jaren het weerstation van Alectro, WS-4500 ik heb er nog alles bij de CD, handleiding boekjes, enz nu krijg ik al een paar weken geen symbolen meer door van de 4 dagen ( weersiconen) Nu heb ik met Alectro contact gehad en die zeggen tegen mij dat ze het van de server hebben verwijderd. Nu vind ik dat dit niet mag gebeuren omdat er nog zoveel mensen zijn die in het bezit zijn van dit weerstation,en verder tevreden zijn. Het kan och niet de bedoeling zijn dat mensen weer het aller laatste moeten kopen. Ik vind het triest dat Alectro zoiets doet. Weet iemand daar ook iets van? anders ga ik een klacht indienen bij radar.

    Gesteld op 10-1-2021 om 19:31 in forum Alecto WS 4500 Misbruik melden
    • Ook ik heb het zelfde probleem, helaas geen weericonen meer en dat is toch jammer. Mogelijk moeten wij onze krachten bundelen. Geantwoord op 11-1-2021 om 11:45

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Ik heb het zelfde probleem. Hierover contact gehad met Alecto support. Zij hadden de afgelopen weken meerdere klachten gehad.
      Na het uit gezocht te hebben komt men met met het antwoordt terug dat met dit stukje software op de server niet meer ondersteund en uit hebben gezet, de software is te oud, M.a.w. geen ondersteuning meet. Het ligt dus niet aan jou, Geantwoord op 17-1-2021 om 15:46

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • Bij mij hetzelfde probleem. Was al een tijdje bezig met aan en uit zetten van deze weerstation.
      Heel spijtig en ben ook niet meer van plan om in de toekomst een weer station van alecto aan te schaffen.
      Johnny van Zurk Geantwoord op 6-3-2021 om 11:45

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Ah, dus het ligt niet aan mijzelf. Hier idd het zelfde probleem, al weken bezig met m'n eigenapparatuur.
      Is hier nog wat mee gedaan? ik ondersteun het graag. Geantwoord op 21-4-2021 om 19:24

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Ik heb hetzelfde probleem, probeer een keer in de maand verbinding te maken in de hoop dat Electo het probleem toch gaat verhelpen, ,maar wordt iedere keer weer teleurgesteld.
      Het vervelende is dat nu ook de tijd niet meer wordt weergegeven. De regenmeter gaat per 24 uur, maar waar het schakelmoment van 00.00 uur nu zit is onduidelijk, ergens op een tijdstip schakelt ie naar de volgende dag! Heeft Radar nog gereageerd ??? Geantwoord op 30-9-2021 om 15:37

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info