• Na een aantal maanden succesvol gebruik te hebben gemaakt van dit weerstation, doet het niet veel meer.
    Doordat mijn computer een keer is vast gelopen, ben ik de "multi-day forecast.exe" en "multi-day plugin.exe" bestanden kwijt.
    Als ik de cd in de cd-rom doet, gebeurt helemaal niets?
    Op het stationnetje zijn alleen op het onderste gedeelte nog de (regen/wind)waarden af te lezen.
    Wie kan mij helpen, om toch weer optimaal gebruik te kunnen maken van dit weerstation.

    Bert van der Hoeven

    Gesteld op 3-5-2015 om 21:21 in forum Alecto WS 4500 Misbruik melden
    • hoi Bert ben je er al uit, ik heb het station al een paar jaar, af en toe is de verbinding met het modem weg, ik draai dan het programma van de cd weer en na een paar keer proberen doet hij het weer, nu was de stroom een paar uur utgevallen dus daar wijt ik het aan nu, ik krijg het nu echter ook niet voor elkaar, modem staat ogenschijnlijk goed want hij knippert 1 maal om de 40 seconden dat lijkt goed, op het station staat update te knipperen maar schermen forecast blijven leeg, dus hoe he je het voor elkaar gekregen aannemende dat het is gelukt,,gr van Peter Geantwoord op 26-7-2015 om 08:11

      Waardeer dit antwoord (11) Misbruik melden
    • Ik heb dezelfde problemen, Ik krijg ook de bovenste iconen en klok niet meer in beeld. Ze hebben mij bij alectro medegedeeld dat ze dit weerstation van de server hebben afgehaald, en daardoor krijg je het niet meer aan de praat. Ik vind het maar diep treurig dat zoiets maar gewoon gedaan wordt.terwijl nog zoveel mensen dit weerstation in het bezit hebben. Of weet iemand hoe ik dit weer aan de praat krijg. Geantwoord op 7-2-2021 om 16:58

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info