• Sinds 8 juli vindt de satelliet nog enkel Astra 2 en Hotbird. Astra 3 vindt hij niet meer (blijft draaien), waardoor ik via TV Vlaanderen de meest courante TV-posten (Een, canvas,VTM, Be, Vier, edm) en Radioposten (Radio 1, MNM, Studio Brusse,; JoeFM, Q-music) niet meer kan opzetten.

  Wat kan hiervoor gedaan worden?

  Gesteld op 25-7-2016 om 11:52 in forum Alden Automatische Sat Misbruik melden
  • De stuurunit dient vervangen te worden door een SSC HD steuergerät van Alden (kosten 649,-) Met inruil van je oude SSC SD (halve maantje) krijg je 125 euro retour. (Excl. installatie) Geantwoord op 24-10-2016 om 10:21

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Als Uw schotel vóór die tijd Astra drie kon ontvangen heeft U geen nieuwe stuurunit nodig maar moeten de IS's van Astra 3 opnieuw geprogrammeerd worden, die worden namelijk door de sateliet provider af en toe gewijzigd (nieuwe zoekfrequenties). Kunt U zelf doen als de unit een USB poort heeft. Geantwoord op 12-8-2022 om 11:19

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info