• onze Fendt Opal heeft een alko mover; regelmatig kan deze mover de caravan niet over een drempel of vanuit het gras op de weg rijden. er komt een krakend geluid en de caravan komt geen stap vooruit. volgens de dealer komt dit niet voor en is de alko mover volgens voorschrift gemonteerd. ik ben leek, maar het euvel bestaat nog steeds en de caravan staat weer bij de dealer. wat kan dit nu zijn? de mover is volgens mij krachtig genoeg. wat is hieraan te doen?

    Gesteld op 7-10-2018 om 12:49 in forum Al-ko MAMMUT Misbruik melden
    • Het lijkt op zelfde probleem, wat ik heb.
      Ik wilde voor mijn laatste vakantie thuis de afrit afrijden, maar de caravan ging, terwijl ik de joystick op rechtuit had staan, plotseling naar rechts. Onmiddellijk gestopt, de mover uit en weer ingeschakeld, vervolgens de afrit af de weg op tot een meter voor de auto. En daarna geen meter meer vooruit te krijgen.toch met vakantie gegaan en onderweg wilde mover alleen maar achteruit rijden. Tot ik weer thuis was, ging dat ook niet meer.
      dealer gebeld en intussen de caravan gebracht. Kreeg gisteren te horen dat er een printplaat van 1 van de motoren was doorgebrand. Conclusie: beide printplaten van de motoren moeten vervangen worden. Kosten € 900.00 alko mammut mover is van 2012 Caravan Wilk Sento 530. Henk Geantwoord op 4-11-2018 om 12:14

      Waardeer dit antwoord (10) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info