• Waarom ben iknu al 2 x midden in de nacht en 1 x overdag opgeschrikt door een langdurige piep van mijn akai radiowekker, terwijl er geen wekker aanstond?

    Gesteld op 8-3-2015 om 17:54 in forum Akai AR280P Misbruik melden
    • Heb ik ook al paar keer gehad, ben nu aan het uitvogelen wat dat streepje bovenin bij de tijd betekent, want dat krijg ik niet weg en ik denk dat dat met die piep te maken heeft.
      Mijn man heeft dezelfde en nergens last van.
      Ik hoop dat er reacties komen. Geantwoord op 16-3-2015 om 15:16

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden
    • Ik heb de wekker sinds gisteren en werd vannacht om half 1 opgeschrikt door een alarmtoon die niet uit wilde! Heb de stekker er uit moeten trekken. Iemand al ontdekt wat het is en hoe het te verhelpen is? Geantwoord op 10-4-2015 om 06:34

      Waardeer dit antwoord (5) Misbruik melden
    • Heeft iemand ondertussen het antwoord op dit lastig voorval? Door deze irritante pieptoon die precies onwillekeurig afgaat, gebruiken wij deze wekker al maanden niet meer, terwijl dat toch niet de bedoeling kan zijn? In de handleiding bij 6.4 staat dat je via de knop van n90 kan wijzigen naar off. Dat klopt, maar er is geen manier om off als instelling te bewaren. Of toch en vind ik het maar niet? Geantwoord op 24-2-2016 om 16:50

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Dan staat de timer blijkbaar ingesteld op een bepaald aantal minuten tussen 0 en 90. Dan zie je een oranje streepje in het display. Druk toets 4 gedurende drie seconden in om de timer uit te schakelen. Geantwoord op 28-3-2016 om 11:36

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info