• Hebben anderen ook problemen met de Akai ALED2205TBK en de installatie van KPN Digitenne ? Ik krijg wel de digitale zenders, maar deze blijven geblokkeerd.
  En hoe switch ik naar de radiozenders (als ik die al ooit kan benaderen) ?

  Gesteld op 22-11-2011 om 16:49 in forum Akai ALED 2205TBK Misbruik melden
  • Ik heb hetzelfde probleem, Ned 1, 2 en 3 prima ontvangst maar de overige zenders blijven geblokkeerd. Heeft iemand de oplossing? Geantwoord op 10-7-2012 om 22:28

   Waardeer dit antwoord (28) Misbruik melden
  • Ned 1, 2, 3, en regionale zender zijn free to air,
   voor de commerciele zenders heb je voor de common Interface een DVBT Cam-module en een actieve KPN smartcard nodig. Geantwoord op 9-11-2012 om 10:32

   Waardeer dit antwoord (11) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info