• wat te doen bij de melding: er werden nog geen kanalen toegevoegd. Ga naar het installatiemenu om kanalen toe te voegen. Ik krijg deze melding niet weg

  Gesteld op 8-5-2015 om 20:43 in forum Akai ALED 1905T Misbruik melden
  • Ik had hetzelfde probleem. Ik heb een schotel via canal digital. Nu bleek dat de tv niet op HDMI1 (bronlijst) stond maar op EXT1.
   Met de afstandbediening van de tv gewijzigd naar HDMI1 en nu kon ik met de afstandbediening van het kastje in het menu de zenderlijst inlezen.
   Geantwoord op 28-8-2016 om 11:00

   Waardeer dit antwoord (53) Misbruik melden
  • Op de afstandsbediening "source" knop indrukken en dan kiezen voor je digitale decorder. Blijkbaar om onverklaarbare reden is de TV de "bron" zoek geraakt. Nu weer in orde. Geantwoord op 16-7-2018 om 10:47

   Waardeer dit antwoord (12) Misbruik melden
  • Bij mij werkte het om een andere frequentie en netwerk ID te gebruiken. Dat stond in mijn geval op de ziggo pagina. Geantwoord op 3-8-2018 om 15:04

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info