• wil het licht van mijn magnetron vernieuwen afk heb hem open maar zie echt nergens een lampje bij mijn vorige zag je hem wel zitten

    Gesteld op 8-2-2014 om 15:57 in forum Afk mwdgce 25 1 Misbruik melden
    • De vraag komt meer voor, hier geen antwoorden gevonden die hout snijden.
      Zelf elders een antwoord gevonden dat me op het goede spoor zette; met een beetje plagiaat (dank aan Nic uit Stein) hierbij mijn tip:

      Magnetron AFK MWD(G)CE-25 Lamp vervangen
      Trek stekker uit stopkontact.
      Maak de buitenmantel los doormiddel van 4 schroeven op zijkant en 4 schroeven op de achterkant. NB Alleen de boven- en zijkanten losmaken, bodemplaat en achterwand niet .
      Til vervolgens de buitenmantel achter een beetje op, iets naar achteren schuiven om de lippen waarmee ze aan de voorkant vastzitten te lossen, en dan de mantel er af (evt. mag het deurtje open).
      Vervolgens ziet u, van de voorkant gezien, rechts aan de bovenkant een ruitvormig kunststof plaatje met twee klemmetjes waaraan kabeltjes, dat bevestigd is doormiddel van een schroef.
      Schroef het plaatje los en til het naar buiten, dan kun je bij de fitting / het lampje.
      Lampje vervangen en weer opbouwen in omgekeerde volgorde.

      Sukses ermee! Afz : Wim uit Baarle-Nassau

      Tip 1: bij andere jaargangen/typen apparaten kan het plaatje met lampje vastzitten met verende klemmen, of varieert het aantal schroeven waarmee de mantel vastzit.
      Tip 2: nu hij toch open is even het inwendige van de magnetron ontdoen van stof, kruimels etc.
      Tip 3: gezien het trillende bedrijf van de magnetron is het niet ondenkbaar dat lampje los is gaan zitten (bij mij na ~15 jaar trouwe dienst) dus puntje opschuren, aandraaien en klaar. Geantwoord op 5-5-2014 om 15:28

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info