• Ik heb ook problemen dat het licht van het display uitvalt en de binnen verlichting het niet meer doet,ook deze komt bijblokker vandaan, maar heb helaas de bon niet meer!
    Ik heb al snel even gekeken of ik er een nieuw lampje in kon draaien maar helaas, ik zou hem helemaal moeten slopen!

    Gesteld op 27-1-2012 om 21:00 in forum Afk mwdgc 22 bm black mirror Misbruik melden
    • Bij de mijne is het lampje er spontaan uitgevallen.
      Ik zie het lampje wel liggen, doch kan er niet bij.
      Heb geporbeerd `m open te maken, maar er zit een speciaal schroefje aan de achterkant.
      Beveiliging tegen de radiatie die vrijkomt als je `m openmaakt opzij.
      Wel jammer dat het lampje dus niet vervangen kan worden:( Geantwoord op 30-11-2012 om 18:14

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden
    • Het lampje is een 250VAC 2A lampje. Maar meestal is het lampje gewoon iin orde maar doet het gewoon niet in de oven. Mogelijk een storing in f=de fitting of een bepaalde schakelaar in de oven.
      Ik heb mijn Germatic magnetron gewoon open gemaakt en de lamp extern getest. Deze was prima ! De fout zit ook niet in de bedrading omdat de turntable motor ook gewoon werkt en de lamp hier parallel geschakeld is volgens het schema op de sticker achterzijde. . Geantwoord op 18-2-2023 om 21:35

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Na onderzoek heb ik in mijn magnetron de draadverbinding aan de lamp losgenomen van de faston stekkerverbinding en de stekkersplugjes geïsoleerd vastgemaakt met een tiewrap. En alleen door een nieuwe draadverbinding met 2 nieuwe faston stekkertjes naar de lamp direct op de 230V print Fase en Nul aan te sluiten (maar wel achter de 8A fuse voor de veiligheid!) doet de lamp het nu prima! En doet hij het nu altijd, ook met de deur dicht! Maar omdat ik de magnetron sowieso uitschakel van het stopcontact is, als ik hem niet gebruik, is dat geen probleem voor mij! Uit onderzoek van het circuit bleek er wel gewoon 230V op de lamp te staan en werkte ook de parallel geschakelde turntable motor dan gewoon, maar vertikte de lamp het altijd om te verlichten! Mogelijk zit de fout in 1 van de 3 veiligheids microswitches. Hoewel ook die bij meting ogenschijnlijk goed checkten. Daarom de lamp maar simpelweg direct gevoed uit de 230V AC spanning aan de ingang op de print achter de 8A zekering dus. Geantwoord op 13-3-2023 om 07:06

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info