• M.H.
    Ik heb al geruime tijd uw broodbakmachine BM-2N. Hij beviel mij uitstekend, maar het bakblik is aan de onderkant lek. De afsluitring dicht niet meer. Hierna heb ik een apparaat van een ander merk gekocht, maar deze beviel zo slecht dat ik hem weggegooid heb. Maar uw apparaat heb ik nog bewaard.

    Is het mogelijk een nieuw bakblik te ontvangen en kunt u mij informeren over de kosten en de manier waarop ik deze eventueel kan aanschaffen.

    In afwachting van uw antwoord, verblijf ik,

    met vriendelijke groet,
    Anneke de Knikker
    e-mail: annekedeknikker-gmail.com

    Gesteld op 3-6-2013 om 15:48 in forum Afk bm 2n Misbruik melden
    • ik heb exact hetzelfde probleem en kan nergens de importeur of leverancier vinden.
      Hoe kom ik aan zo'n nieuw bakblik? Dit is mijn 2e machine maar het lekken is een probleem, zeker als er geen behoorlijke oplossing voor is.
      Hopelijk kunt u mij helpen.
      Met vriendelijke groet, Hans Bonenkamp, e-mail: hans@bonenkamp.nl Geantwoord op 21-1-2014 om 09:51

      Waardeer dit antwoord (5) Misbruik melden
    • Aangezien mijn BM-2N niet meer afbakt, stop ik met brood bakken. Mijn bakblik is nog goed en ik heb nog 2 maatbekers en de handleiding. e-mail:lveekelen@ziggo.nl Geantwoord op 28-7-2014 om 09:31

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info