• Het lukt mij niet een image van de C-schijf terug te zetten.
    Al bij stap 3 van de handleiding gaat het mis.
    "Selecteer in het gedeelte Back-up de back-up die de partities of schijven bevat die u wilt herstellen".
    En nu gaat het mis: "Open het tabblad Herstel en klik vervolgens op Schijven herstellen." want dan krijg ik de melding: "Er zijn nog geen gegevens om te herstellen." Maar op mijn NAS staan 3 backups die ik enkele maanden geleden heb gemaakt.
    Wat doe ik fout?

    Gesteld op 23-12-2019 om 14:47 in forum Acronis true image Misbruik melden
    • Ik moest nog nooit een backup terugzetten, indien nodig zet ik mijn pc als eerst bootable op CD en dan start ik mijn pc hiermee op en zet ik alles van mijn HD met backup er op terug naar mijn C drive..
      Heeft u de software gekocht in een pc winkel? Je kan ook raad vragen op forums zoals pctuts, inloggen, PW aanmaken en stel uw vraag in de betreffende plek zoals software..
      Willy Geantwoord op 23-12-2019 om 15:25

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Dag Willy,
      Bedankt voor je reactie maar het is geen antwoord op mijn vraag.
      Een backup is bedoeld om op enig moment terug te kunnen zetten. Acronis biedt die mogelijkheid en ik heb dat al vele malen gedaan maar nu lukt het mij niet. Vandaar mijn vraag wat doe ik fout bij het herstellen van een backup. Geantwoord op 23-12-2019 om 16:21

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info