• Kan ik een batterij vervangen en wat is de prijs?

    Gesteld op 26-1-2017 om 11:12 in forum Acer Liquid Jade Z - S57 Misbruik melden
    • hallo , ja je kan zelf je smartphone baterij vervangen , maar kijk op internet naar baterijen voor uw smartphone , laat u niet overdonderen door goedkopere prijzen , omdat de baterijen die te goedkoop zijn totaal niet passen , je moet een origineel baterij hebben , die is 84.5 mm lang en de goedkopere zijn 87 mm , op de zijkant van uw Phone ga je voorzichtig te werk door uw duimnagel tussen het boven en onder gedeelte te persen , je kan een klein mesje gebruiken maar alleen de punt gebruiken , de twee delen zitten aan elkaar vast door een klik systeem eenmaal open zie je onderaan een soort stekkertje die maak je los , daarnaast zit een kleefstrip die maak je ook los , tussen de baterij en het toestel zit kleefstof , danneem je andermaal je mesje , maar nooit snijden , je prangt het mesje er tussen en geef voorzichtig een draai aan het handvat zodat de batterij loskomt , bovenaan de baterij zit nog een stekkertje die moet je ook losmaken , vergeet niet bij het terugplaatsen van je nieuwe baterij om het kleine onderdeeltje dat bestemd is voor de geluidsterkte terug op zijn plaats te zetten , heb je problemen mag je mij altijd contacteren op het gsm nr 0479608666 of pros.vroomen@skynet.be Geantwoord op 26-1-2017 om 11:39

      Waardeer dit antwoord (4) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info