• Ik heb net een Acer Aspire tablet gekocht. Vanmiddag nadat ik Flash Player geladen had naar een video op Internet zitten kijken. Hem uitgezet en nu krijg ik hem niet meer aan de praat. Het scherm blijft zwart, hij start niet op. Ik vind op deze versie nergens een resetknop. Wat kan ik doen om het ding weer aan te zetten?

    Gesteld op 23-2-2015 om 22:00 in forum Acer Aspire Switch 10 Misbruik melden
    • Had dezelfde problemen. Mijn Acer is opgestuurd naar Acer en ik heb hem sinds twee dagen terug. Ze hebben de Bios vernieuwd. Daar lag volgens Acer het probleem. Hij doet het vooralsnog goed nu.
      het schijnt veel vaker voor te komen dit probleem. Geantwoord op 24-2-2015 om 07:29

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Ik had het probleem vandaag dat er wel het acer logo verscheen bij het opstarten, maar vervolgens als de windows lay-out hoorde te verschijnen werd het scherm zwart.

      Als u dit probleem heeft moet u de laptop opnieuw opstarten (houdt de aan/uit knop een aantal seconden ingedrukt om af te sluiten en druk vervolgens 1 maal op de knop) en terwijl het acer logo verschijnt moet u (enkele malen) op alt+F10 drukken. Dan komt u in een menu waar u kunt kiezen hoe u de laptop wilt resetten. U kunt dan beter eerst opties proberen waarbij uw bestanden bewaard blijven. Lukt dit niet, kunt u voor een volledige reset kiezen, of u kunt een computerspecialist zoeken die het eventueel kan oplossen alsu uw bestanden echt bewaard wilt hebben. Ik koos voor de optie vernieuwen (refresh), mijn bestanden bleven bewaard, maar er werd wel software verwijderd.

      Deze uitleg staat in andere woorden ook op pagina 32 van de handeling op deze site. Als ik deze uitleg had gehad had ik mijn probleem sneller kunnen oplossen, ik hoop dat iemand er wat aan heeft. Geantwoord op 12-3-2015 om 00:36

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info