• Mijn laptop blijft na het opstarten op blauw scherm staat

    Gesteld op 29-10-2015 om 13:08 in forum Acer Aspire Serie Algemene gebruikershandleiding Misbruik melden
    • Beste vraagsteller:
      Belangrijk is het besturingssysteem b.v:
      Windows 7 of win 8 of win 8.1 (win 10 in bèta versie)
      Daarna nagaan of het hard ware matig is of software matige gebreken

      Ik heb 2 mogelijke richtingen, maar de laatste is ook raadzaam om geregeld toe te passen om systeem optimaal te behouden.

      OPTIE 1)
      Hoe u Blauw Scherm-fouten oplost:

      Ervan uit gaande dat uw computer momenteel met: Windows 8.1 werkt

      Het reparatiehulpmiddel is compatibel met uw besturingssysteem.



      Symptomen

      Blauw Scherm is een gedeeld DLL-bestand (dynamic-link library). Fouten die te maken hebben met dit bestand doen zich meestal voor wanneer een programma het bestand verkeerd behandelt tijdens gebruik. Het probleem dat zich het meest voordoet, gebeurt in het Windows-register, waar toepassingen de locatie opzoeken van DLL’s die ze nodig hebben. En omdat dit kritieke bestanden zijn, is het zo dat wanneer een bestand niet-beschikbaar wordt, er niet voorspeld kan worden wat er verkeerd kan gaan.

      Meestal ervaart u programma’s die blokkeren, uw pc wordt traag, het systeem loopt vast, er verschijnen blauwe schermen met fouten, er zijn problemen tijdens het opstarten of afsluiten, en installatiefouten. In het ergste geval, als Windows de DLL nodig heeft, kan uw hele systeem instabiel worden.

      Oplossing

      We raden met klem aan om Blauw Scherm-fouten niet handmatig op te lossen. Als u dit wel doet, kan dit meerdere uren duren, meer kwaad dan goed doen en uiteindelijk is het goed mogelijk dat het onderliggende probleem niet wordt opgelost.

      De meest aanbevolen oplossing is om een betrouwbare softwaretoepassing te gebruiken die Blauw Scherm]-fouten snel kan vaststellen en oplossen (en nog veel meer). Programma’s zoals PC Health Advisor voeren diverse tests voor probleemoplossing en diagnose uit op uw computer om vrijwel alle bekende fouten op te sporen en te verhelpen. Het resultaat is een pc zonder fouten, die zelfs veel sneller werkt dan voorheen.


      OPTIE 2

      Een stapje in de richting is ms.config (microsoft configuren oftewel optimaliseren )
      kijk eens op:

      Klik op deze LINK

      Klik op deze LINK

      Suc6

      Greets de PC-Wizard ;-)
      more info?
      mailditnaar@gmal.com Geantwoord op 31-10-2015 om 10:28

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info