• Mijn Acer Asprie 7520 laptop valt na twee seconden uit na het opstarten en start dan weer op en zo verder. Enige tijd geleden was dat ook zo maar waren de tijdsintervallen groter. De garantie is 6maanden verlopen. Wat kan de oorzaak zijn vooraleer ik hem open maak. Vrienden denken aan een onherstelbaar moederbord. Weet iemand méér aub?

    Gesteld op 25-9-2010 om 18:29 in forum Acer Aspire 7520 Misbruik melden
    • Heb exaxt het zelfde probleem, en wij zijn niet de enige, heb het probleem voor gelegd aan de FAQman van computer idee, kreeg wat informatie, als je goed luistert als je opstart dan hoor je 2 piepjes in de laptop wat inhoud dat het check geheugen (64 kb blok)niet werkt,maar waar die zit daar kan ik nog niet achter komen,maar ben bang dat dat vast zit in het moederbord,ik moet trouwens de batterij los koppelen want hij wil niet stoppen.
      ga maar eens naar www.pchell.com/hardware/beepcodes.shtml,daar staat precies wat de piepjes voorstellen.Dit is gewoon een zeer slecht product voor het geld wat je er voor betaald hebt.vr.gr.luc Geantwoord op 30-9-2010 om 15:04

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Ik zou hem open maken en dan het koel vinnetje er uit halen en dan de koel ribben schoon maken heeft bij mij ook geholpen veel succes Geantwoord op 7-11-2010 om 19:55

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info