• Ik woon sinds kort in een woning met Thermomaster 23.29w. Hoe kan ik dit bijvullen aangezien ik nergens een aansluiting kan vinden waar ik de slang aan kan bevestigen? de barmeter zit onder de 1.5. Ook gaat de waakvlam niet meer aan en heb dus geen warm water meer! Helpppp!!

  Gesteld op 8-7-2015 om 09:00 in forum AWB Thermomaster 23.28W Misbruik melden
  • (Ik ben een leek met dezelfde ketel ;-) )
   De aansluiting van het water hoort aan de waterbuizen te zitten die op hun beurt de CV weer in (en uit) gaan. Volg deze vaak dikke waterbuizen (kunnen heet zijn) tot je het watervul punt tegenkomt.

   Let op 3 punten:
   1) Het watervul punt hoeft niet in de buurt van de CV zelf te zijn, maar gewoon ergens in het circuit. Vaak wel erg dichtbij.
   2) Let op de druk in de CV! Kan je het zelf niet zien, roep iemand erbij. Zorg ervoor dat bij het vullen dit niet hoger van 1,5 komt voor deze ketel. (bij warm worden kan het tot het maximum van 2bar oplopen namelijk)
   3) Zet altijd eerst de CV uit door de stekker te trekken. Gas mag aanblijven.

   Protip: vul eerst de slang met water alvorens het vulpunt te openen. Zo voorkom je lucht in de systeem. Geantwoord op 28-9-2015 om 21:00

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info