• Ik woon in het buitengebied met dus een trage ADSL lijn. Nu heb ik bij KPN een proefabonnement voor 4G internet buitengebied genomen. Daarbij zit een Huawei LTE modem/touter. De zaak loopt in stand-alone versie wel heel goed. Ik wil echter om vele redenen mijn routerfunctie van mijn Fritzbox 7390 houden. In de Fritzbox kan ik aangeven dat de internetverbinding via een andere modem binnenkomt. Ik heb e.e.a. ingesteld maar het lukt nog niet. Mijn vraag is: werken deze instellingen ook in het geval die andere modem een LTE modem is? Of moet het ook een ADSL/VDSL modem zijn? Ik heb de Huawei in bridge-modus gezet, een IP nummer binnen mijn range gegeven en de instellingen inde Fritzbox ook aangepast. Alvast zeer dank voor de hulp. Groet,
    Piet

    Gesteld op 19-10-2016 om 17:12 in forum AVM fritz box fon wlan 7390 Misbruik melden
    • Bof jij nog. Vanmiddag monteur gehad. 4g kpn krijgen ze hier niet aan de praat wel dekking hier. Als ik de sim van mobiel van tele2 in de Huawei stop werkt alles. Het moet net de nieuwe 12 cijferige 097 nummers te maken hebben. Ik ga morgen vragen om een normaal 06 nummer. Zo niet annuleer ik het abonnement Geantwoord op 15-11-2016 om 20:28

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info