• goede morgen
  van onze HI 1526 inbouw koelkast is het lampje stuk. Wij zien geen kans het er uit te halen. Het kapje komt niet los.
  Kunt u ons helpen? Bij vorbaat dank en groet, Marijke van Elk

  Gesteld op 3-11-2017 om 09:59 in forum ATAG Koelkast Misbruik melden
  • Het typenummer lijkt niet juist,

   U kunt het nummer vinden in de koelkast zelf. Als u de deur van de koelkast opent, vindt u naast de groentelade het type- modelplaatje.
   U kunt het type- modelnummer ook vinden op de aankoopnota of eventueel op de gebruik- of installatievoorschriften.


   www.atagservice.nl Geantwoord op 3-11-2017 om 13:37

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
  • Steek een schroevendraaier in de opening aan de onderkant van het kapje van de gloeilamp en verwijder het kapje door het enigzins naar beneden te drukken.

   Vervang daarna de gloeilamp door een nieuwe halogeenlamp of gewone gloeilamp (E14, max. 25 W - Osram Halolux, Philips H.E.) en plaats het kapje terug.

   www.atagservice.nl
   Geantwoord op 3-11-2017 om 15:55

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
  • Met alle ons ter beschikking staande schroevendraaiers hebben we om beurten en per schroevendraaier van alles geprobeerd. Het kapje geeft helaas geen krimp. Uitstekend bevestigd, dat zeker. In al die tijd (ca. 14 jaar) niet kapot/los te krijgen geweest. Maar we hopen dat er nog een alternatieve oplossing gevonden kan worden. We blijven hopen en wensen jullie een prettig weekeinde Geantwoord op 3-11-2017 om 17:05

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Mogelijk als u de schroevendraaier er insteekt het kapje proberen lichtelijk in te drukken en dan iets naar beneden, dan zou het echt moeten lukken Geantwoord op 6-11-2017 om 10:45

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Jammer, maar helaas. Maar toch bedankt voor alle antwoorden. Het kapje van de lamp en de behuizing van de thermostaat lijken met elkaar vergroeid. Dus schroevendraaier en menskracht brengen van alles in beweging zonder gewenst resultaat. We moeten maar zonder lampje leren leven tot de koelkast vervangen wordt. Groet en einde Geantwoord op 6-11-2017 om 11:20

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
  • Wanneer u de schakelaar waarmee de deur het lampje activeert ingedrukt houdt, kunt uhet kapje moeiteloos eraf halen. Geantwoord op 31-5-2018 om 10:55

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Zelfde verhaal, er is zelfs geen opening aan de onderkant van het kapje. Kapje gewoon met tang verwijderen en lampje vervangen, helaas verder zonder kapje.( Model KS 1123B) Geantwoord op 21-12-2018 om 21:58

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info