• Hallo,
  mijn oven (atag ox6211b)geeft totaal de fout temperatuur,heb er een thermokoppel ingehangen en 100 graden is 185 ,200 graden is 255 graden,
  ik zag deze vraag hier onder al meer voor komen maar waarom antwoord er niemand.
  wat kan het probleem zijn : thermokoppel stuk,instel knop stuk,thermostaat stuk.

  groetjes

  Gesteld op 18-3-2017 om 19:46 in forum ATAG ox 6211 b Misbruik melden
  • Het kan inderdaad zijn dat de thermostaat stuk is. Kijk voor eventueel meer info in het handleidingsboekje bij storingen op bladzijde 17, ook te downloaden op deze pagina. Mvrgr, ATAG webcareteam.^s Geantwoord op 20-3-2017 om 10:36

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
  • Beste.

   Ik hen de over uitgebouwd en Opengedaan....er zit geen thermostaat in...het thermokoppel.gaat rechtstreeks naar de stuurkaart(moederbordje).dus de regelaar zal stuk zijn.kan ik een nieuw board bestellen.atag classic 2 Part NR : De41-00388a.
   En wat is we prijs hiervan.
   Mvg Tim Geantwoord op 27-3-2017 om 19:20

   Waardeer dit antwoord (4) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info