• Heb een 2 jaar oude Atag wize thermostaat en ik moet hem altijd 2 tot 3 graden hoger zetten als de temperatuur die ik wil.
  Is de thermostaat te calibreren, de cv monteur wist het niet

  Gesteld op 18-10-2018 om 14:05 in forum ATAG WiZe Misbruik melden
  • Ik heb een nieuwe ATAG Wize thermostaat en die geeft aldoor twee graden te laag aan. Als reactie krijg ik steeds dat de thermostaat moet 'inleven'. maar dat is volgens mij alleen op de instellingen die je zelf gebruikt. De thermometer 'inside' moet gewoon de juiste huidige temperatuur van de kamer weergeven. Ik heb de factuur nog niet betaald, tot het ding beter functioneert!!
   Geantwoord op 26-10-2018 om 17:46

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
  • Z'n voorloper, de ATAG Brain heeft een correctiefunctie van + of - 2,5 C, omdat het uitmaakt waar de klokthermostaat is geplaatst. Bijvoorbeeld op een koude buitenmuur. Bij de WiZe heb ik het ook nog niet kunnen vinden. Misschien helpt een reset naar fabrieksinstelling. N.B. Als de afwijking constant is lijkt het mij eigenlijk geen enkel probleem. Bij mij hangt ie in de keuken beneden noordzijde, maar ik stuur op de temperatuur in de kamer boven op het zuiden. (splitlevel-woning.) Geantwoord op 27-10-2018 om 10:04

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info