• Ik zie overal hetzelfde probleem. En geen antwoord van ATAG. Ik zou ATAG willen vragen om op onderstaande vragen netjes antwoord te geven. Ik heb namelijk hetzelfde probleem en het lijkt er op dat dit een veel voorkomend probleem is. Mijns inziens een ATAG productontwikkelingsfout, wat al lang bekend is bij de fabrikant. PROBLEEM: Onze ATAG Combi-oven CS66121D geeft melding "Het waterreservoir is leeg. Bijvullen om te hervatten". Ik heb deze oven 1 jaar geleden in gebruik genomen en de melding blijft maar komen. Na 20min de stroom eraf. Na een nacht de complete stroomgroep eraf. De melding komt zelfs bij de programma's waar geen stoomfunctie voor nodig is. Terugzetten naar fabrieksinstellingen helpt ook niet. 2 VRAAG 1 AAN ATAG: Wat is er met mijn oven aan de hand? Graag technische uitleg.
    VRAAG 2 AAN ATAG: Hoe kan ik het oplossen? Graag technische uitleg.(Geen verwijzing naar handleiding of bezoek monteur)

    Gesteld op 7-1-2023 om 12:14 in forum ATAG SQ 4111 B Misbruik melden
    • Dit probleem wordt veroorzaakt door het vastzitten van de waterpomp. Deze blokkade is het gevolg van lange stilstand van het toestel. De waterpomp van de stoomoven werkt als een plunjer, waarbij een zuiger 50 maal per seconde heen en weer gaat. In de ene richting zuigt hij het water op, en in de andere richting perst hij het water weg. Wanneer de plunjer uitgedroogd is door lange stilstand, heeft deze soms niet voldoende kracht om in beweging te komen. Om dit te verhelpen, dient het toestel uit de nis genomen te worden. De achterplaat moet gedemonteerd worden om de pomp te bereiken. Met de pomp in werking (bij de eerste 30 seconden van de stoomstand), volstaat het om een kleine tik tegen de pomp te geven zodat de plunjer terug in beweging raakt. Hopend u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.
      ATAG België Geantwoord op 30-1-2023 om 10:33

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info