• Hoe moet ik bij een heteluchtoven Atag4111l voorverwarmen om daarna het product verder klaar maakt.

  Gesteld op 8-10-2017 om 19:56 in forum ATAG MC 4111 L Misbruik melden
  • Wij vinden geen tijden in de handleiding. Helaas duurt het voorverwarmen van de oven heel erg lang. Wij vragen ons af of 30 minuten voorverwarmen naar 200graden wel normaal is. Dit moet toch veel sneller kunnen. Atag geeft geen duidelijk antwoord op ons probleem. Zijn er anderen die tips hebben (of hetzelfde probleem)?
   Ook is het bakproduct minder snel klaar dan in de recepten én achterin de oven veel donkerder dan vlak achter de deur.
   Wij zijn dus niet erg tevreden over deze oven. Geantwoord op 31-12-2018 om 13:36

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info