• hoe kan ik het handvat van de magnetron terug aanspannen ( zit los )
    dank vrgr
    Eddy Verstraeten

    Gesteld op 12-2-2017 om 16:27 in forum ATAG MA 4111 L Misbruik melden
    • Deur opengeklapt zetten en door iemand vast laten houden. De Twee schroefjes aan de binnenkant losmaken en de hele deur (glaspaneel) komt los.
      Dan kun je hem uit de clips trekken en het handvat vastschroeven. Echt eenvoudig 10 min werk. Zelfs voor een leek. Groet Marvin Geantwoord op 12-2-2017 om 16:36

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Is reeds eerder beantwoord:
      Haal de magnetron ongeveer 10cm naar voren, en kijk aan de onderkant van de deur. Daar ziet u zes schroeven (torx) de buitenste twee aan beide zijden moet u laten zitten. U draait dus alleen de twee binnenste schroeven los. Hierna kunt u het voorpaneel naar beneden in dezelfde richting als de schroeven loshalen. Doe dit met een gesloten deur want anders kan hij heel hard dichtslaan. Dan kunt u het handvat vastschroeven en in omgekeerde volgorde terugplaatsen. ATAG stelde voor een monteur te sturen voor zeventig euro voorrijdkosten en veertien euro per tien minuten. Ik heb het zelf met een schroevendraaier en een torxbitje in twaalf minuten opgelost. Inclusief het schoonmaken van de binnenkant van het glas. Succes Geantwoord op 4-4-2016 om 09:26 Geantwoord op 12-2-2017 om 16:37

      Waardeer dit antwoord (5) Misbruik melden
    • Beste Marvin,
      Beste Allen,
      hartelijke dank voor het antwoord. ik ga het heden avond onmiddellijk uitvoeren
      vrgr Eddy Geantwoord op 14-2-2017 om 09:06

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Beste Marvin,
      Ik heb vandaag ook contact gehad met Atag en kreeg ook het verhaal van die 79,-- euro voorrijkosten en 14,50 per 10 minuten werk. Jouw zeer goede advies opgevolgd en handvat vastgezet. Ik wil voor de volledigheid ook aangeven dat je een goede maat torx bit nodig hebt met gaatje erin omdat in de schroef een heel fijn pinnetje zit. Aangezien ik deze niet had en de winkels dicht zijn hen ik een waterpomptang gebruikt en de schroef heel voorzichtig losgedraaid. Ging prima maar toch is een torx aan te raden. Maar er zal wel een verdienmodel van atag achter zitten want ik had mijn verhaal nog niets eens af of de tel. wist mij te vertellen dat er een monteur moest langskomen voor de oplossing. Dus wil je kosten besparen koop een torx bit met gaatje en doe het zelf.
      Marcel Geantwoord op 15-2-2018 om 19:24

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info