• Ik heb dit apparaat (hi9272sv) vandaag aangesloten, alles lijkt het gewoon te doen, maar de pan wordt niet gedetecteerd en als je een plek bv op een bepaalde stand zet, wordt de pan niet verwarmd.
  Wat heb ik fout gedaan?

  Gesteld op 3-9-2017 om 17:57 in forum ATAG HI9272SV Misbruik melden
  • Kan aan de bodem van de pan liggen, verkeerde aansluiting en/of defect aan het toestel. Voor meer info verwijzen wij u naar service@atagnederland.nl Mvrgr Webcareteam ATAG Geantwoord op 4-9-2017 om 08:18

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Hoe heb je de kookplaat aangesloten?
   Wij willen ook deze waarschijnlijk aanschaffen maar we weten niet zeker hoe hij aangesloten kan worden.
   Kan deze kookplaat op 2 groepen? 2xbruin en 2xblauw en 1x geelgroen.
   2 groepen in de groepenkast met bruggetje erop. Geantwoord op 17-10-2017 om 21:55

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info