• Geachte: Ik heb een vraag met betrekking de atag e325 ec :is het mogelijk de temperatuur van het water in de leidingen op minimaal 30 graden te houden ,door dit op een of ander manier in te stellen zodat de vloerverwarming altijd een constant temperatuur afgeeft
  bvd a.bogaars1@chello.nl

  Gesteld op 4-11-2013 om 22:50 in forum ATAG E325EC-CW5 Misbruik melden
  • regeling weerafhankelijk maken.
   simpel gezegd: beetje koud buiten, aanvoer=35 graden, heel koud buiten= aanvoer 45 graden Geantwoord op 25-3-2014 om 01:28

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info