• hoe kan ik de deur demonteren en de glasplaat van de deur verwijderen?
    Onder de deur zit wat vuil waar ik zo niet bij kan komen (dit is vuil wat soms uit de oven komt nadat ik hem gebruikt heb). Tussen het glas van de ovendeur zit een kruimel, die ik ook niet zomaar weg kan halen.

    Gesteld op 30-7-2019 om 19:34 in forum ATAG CX4511C Misbruik melden
    • Ik vraag me dit ook af.. Ik heb filmpjes bekeken op YouTube maar nog steeds niet dezelfde oven deur gevonden als die van mij. Als je het antwoord weet hoor ik het graag want ik irriteer mij er erg aan. Geantwoord op 3-11-2019 om 07:14

      Waardeer dit antwoord (29) Misbruik melden
    • Ik ben er achter gekomen aan de onderkant van de deur zitten 2 ronde gaten en een paar sleufgaten in de ronde gaten zitten 2 zwarte schroeven als je deze er uit draait kan je de voorste glasplaat met het handvat omhoog drukken en er af pakken let op doe dit voorzichtig de glasplaat kan kapot klappen Geantwoord op 24-11-2019 om 21:21

      Waardeer dit antwoord (26) Misbruik melden
    • Hetzelfde probleem hier, reteirritant! Ik ga t proberen volgens de laatste post van 24.11.2019 en houd jullie op de hoogte... Geantwoord op 12-12-2019 om 14:39

      Waardeer dit antwoord (6) Misbruik melden
    • Ben ik weer. Via de chat van ATAG zelf prima handleiding en plan gekregen, dan is 't in een half uurtje gepiept. Ik heb de CX4511D, met een rvs lijst om het deurglas, waar het handvat aan vast zit
      even kijken hoe ik deze foto's/PDF upload naar het forum hier ...Hmm, copy paste werkt niet ... en je moet t ff op een foto zien hoe t precies zit.

      De beschrijving van 24-11-2019 klopt wel, in de RVSlijst (bij mijn model) kun je van onder met goed licht de donkere kruiskopschroeven zien zitten, diep in het ronde gat. Ze zijn niet zo lang, als je ze hebt losgedraaid kun je idd de onderkant van de ruit 2 a 3 cm naar voren trekken, NIET hard doen, als de ruit daar maar los zit. Het gaat verder om de bovenkant van de ruit. Door het handvat wat op en neer te bewegen - ging eerst helemaal niet, maar na een tijdje wel stukje bij beetje - komt ook de bovenkant wat naar voren en dan hup schieten links en rechts de haken los waarmee de voorruit aan de deur zit. Lekker schoonmaken, je kunt overal prima bij.
      Weer terugzetten is OK, maar houd in de smiezen dat de gaten in de RVS lijst in lijn liggen met de schroefgaten voor de parkertjes/kruiskopschroefjes. Die weer goed indraaien vond ik t lastigst van de hele klus.
      Succes!, en als ik uitvind hoe zet ik ook de foto's nog op deze site Geantwoord op 12-12-2019 om 18:18

      Waardeer dit antwoord (27) Misbruik melden
    • Bedankt voor de uitleg! Op deze manier is het mij ook gelukt. Ik kon op internet verder niets vinden.

      Ik heb een paar foto's gemaakt zie dit album: Klik op deze LINK

      Rode pijlen op de eerste foto wijzen naar de schroeven die je los kunt draaien. Daarna bij a en b het ruitje ietsjes kantelen en dan via het handvat omhoog trekken. Dit kost zoals eerder gemeld wel enige moeite maar voorzichtig blijven proberen. Verder zie je een foto van de gedemonteerde ruit en de oven zonder ruit, om een idee te geven hoe het werkt. Mogelijk moet je de oven iets naar voren trekken uit zijn kast, waarvoor je waarschijnlijk twee schroefjes die in het hout gedraaid zitten even moet loshalen.

      Monteren is natuurlijk andersom maar dat was ook wel even prutsen. Let erop dat de verticale strips aan de zijkanten aan de buitenkant zitten. Kan zijn dat je het metaal van het deurtje een klein beetje naar binnen moet duwen. Geantwoord op 3-9-2020 om 21:54

      Waardeer dit antwoord (15) Misbruik melden
    • Geweldige tip en ruit weer vlekkeloos schoon.
      Veel dank. Was voor ons ook een brok ergenis die binnenruiten vuil. Geantwoord op 24-11-2022 om 10:59

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • om de handgreep van de oven te maken heb ik de deur van de atag oven Type-nr: MC4111LUU/A01 er uit gehaald. de handgreep is gemaakt. nu wil ik de deur monteren maar nu zijn de haken in oven naar binnen gevallen. Hoe krijg ik deze naar buiten? Geantwoord op 18-1-2024 om 13:16

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info