• Er is in de combimagnetron CX4511 uit 2017 ?kortsluiting opgetreden.In ieder geval is de aardlekschakelaar doorgeslagen.
    De combimagnetron,agnetron staat op 1 groep met de oven, de vaatwasser, en de droger.
    Na opnieuw de stroom aansluiten werkte de oven weer goed.
    Kan ik veilig doorgaan met het gebruik?

    Gesteld op 2-7-2023 om 21:40 in forum ATAG CX4511C Misbruik melden
    • Ik vermoed dat hier sprake zou kunnen zijn van overbelasting, vaatwassers en drogers zijn de grootste energievreters in huis en uiteraard de oven ook. Als de droger of vaatwasser aanstaat trekt die ongeveer max 2500 W en wellicht als de oven nog aan gaat met 1500 W dan is dat te veel voor de automaat van de groep.
      Meestal staan de vaatwasser en droger elk op een aparte groep. Geantwoord op 3-7-2023 om 07:46

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • TIP !
      Laat een electro specialist een extra groep (liefst 2) aanleggen en daar de vaatwasser of droger elk apart aansluiten. En de oven samen op de groep van de koelkast aansluiten. Nu is de automaat uitgesprongen door overbelasting, dus geluk dat het werkt. Mocht die een keertje weigeren dan kun je wel oververhitting krijgen op je stroomdraden en kans op brand. En dan is de ellende niet te overzien. Succes! Geantwoord op 3-7-2023 om 13:39

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info