• In onze nieuwe woning hangt ook zo een slimme thermostaat ... alleen wil ik niks instellen maar puur manueel verwarmen als ik vind dat het koud is ... is dat met deze mogelijk ... zo ja , hoe ? ... Zo nee, kan er dan een gewone simpele ouderswetse op geplaatst worden of is dat ook een heel gedoe

  Gesteld op 1-10-2018 om 21:42 in forum ATAG BrainQ RSC2 Misbruik melden
  • Het kan wel, maar zelfs onze verwarmingsmonteur gaf toe dat het niet echt eenvoudig is. Hij heeft zelf ook nog regelmatig de handleiding nodig (die kun je overigens downloaden via het grijze kader rechts onderaan deze pagina). De ATAG BrainQ RSC2 raadt hij ook niemand meer aan!
   Wij hadden in onze nieuwe woning ook zo'n geval waar we niets van snapten. Omdat we toch niks van de programmeerfuncties willen gebruiken, hebben we de ATAG thermostaat vorige week laten vervangen door een eenvoudige Honeywell thermostaat. Het is wel aan te raden om dit door een verwarmingsmonteur te laten doen.
   Wij zijn heel blij met onze nieuwe 'ouderwetse'thermostaat: gewoon een draaiknop met de kamertemperatuur in de display. Geantwoord op 2-10-2018 om 10:30

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info