• Mijn ipad Asus zen 10 laadt niet op, wat kan ik doen?

    Gesteld op 2-5-2021 om 12:58 in forum ASUS ZenPad 10 - Z300C Misbruik melden
    • Ik neem aan dat je normaal gebruik maakt van de bijbehorende oplader. Heb je al eens gekeken of er vuil zit in de usb-aansluiting van de tablet. Iets van stof of wat dan ook zodat de usb- stekker niet goed kontakt maakt. Uitgaande van het feit dat zowel de adapter en de kabel goed zijn. Het zou ook nog kunnen zijn dat de aansluiting in de tablet beschadigd is zodat er geen goed kontakt gemaakt kan worden. Geantwoord op 2-5-2021 om 15:53

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Ja officiële oplader gebruikt en stof verwijderd bij de usb aansluiting dus of de batterij is op 4 jaar oud of usb- aansluiting is kapot. Weet niet of dit gerepareerd kan worden en /of het de moeite waard is. Iemand een idee wat dat kost.? Geantwoord op 2-5-2021 om 16:31

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Ik heb geen idee wat de kosten zijn om een usb-aansluiting te repareren. Wanneer je in de usb-aansluiting kijkt zie je dan eventuele afwijkingen, zodat de usb-stekker geen goed kontakt kan maken. Heb je, indien mogelijk, een andere kabel met adapter geprobeerd? Zo ja dan zit het probleem inwendig en dan komen er kosten bij kijken. Of dit dan nog zinvol is om te laten repareren is uiteraard aan jou. Geantwoord op 2-5-2021 om 21:50

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info