• Mijn tablet asus TF103 reageert niet meer op het vegen, hij gaat aan maar doet verder niets, hoe reset je hem?
    Wie o wie kan mij helpen?

    Gesteld op 1-3-2015 om 13:44 in forum ASUS Transformer Pad TF103C - Model K010 Misbruik melden
    • Bij mijn tablet precies hetzelfde verhaal. Nog nauwelijks gebruikt en nu al problemen... Ik zet hem geforceerd uit met de knop (lang ingedrukt houden), maar zelfs een uur lang aan en uit zetten verandert er niets aan (eerder reageerde hij een derde of vierde keer wel op het vegen)....
      Ik ben ook op zoek naar een manier om hem te resetten... Geantwoord op 12-3-2015 om 12:09

      Waardeer dit antwoord (114) Misbruik melden
    • Daar ben ik nog een keer.... Het lijkt mij gelukt. De tablet (asus TF103 CX) doet t nu weer (hopelijk voortaan altijd).
      Dit heb ik gedaan: * eerst helemaal uitschakelen (lang de power knop ingedrukt houden)
      *Houd dan de volumeknop (+) ingedrukt en druk tegelijk op powerknop, als het scherm aangaat loslaten.
      *Toen kwam er een scherm met een androidmannetje en tandwieltjes. Daarbij kun je uit 4 opties kiezen (selecteren met volumeknoppen)
      *toen heb ik REBOOT geselecteerd en op de powerknop gedrukt.
      Hierna is de tablet weer gewoon opgestart en alle gegevens lijken behouden gebleven! Ik hoop dat het bij jou ook werkt. Succes!!
      Vind het wel slecht dat Asus hier niets over schrijft in de handleiding!!! Geantwoord op 12-3-2015 om 14:20

      Waardeer dit antwoord (96) Misbruik melden
    • Fijn dat je dit online hebt gezet. Na de reboot doet mijn Asus weer wat hij moet doen en reageert hij weer op het scherm vegen. Bedankt! Geantwoord op 12-10-2015 om 20:27

      Waardeer dit antwoord (6) Misbruik melden
    • Heb de reboot gedaan, nadat er update's waren zag hij de wifiverbinding niet meer.
      Krijg nu melding na recovery..."geen opdracht "
      Help please, heb dat ding pas een half jaar Geantwoord op 27-10-2015 om 14:58

      Waardeer dit antwoord (22) Misbruik melden
    • Ik ondervond net ook dit probleem en heb de reboot gedaan. Het werkt! Hele goede tip, bedankt hiervoor. Ik wist niet dat je op deze manier de reboot tevoorschijn haalt. Geantwoord op 21-12-2015 om 11:37

      Waardeer dit antwoord (4) Misbruik melden
    • Ik heb een asus TF 101g, na opstarten komt er een brede groene balk in mijn beeldscherm ja accepteer cookies. Dit gaat niet meer uit mijn scherm en blijft er in staan.
      Powerknop en volume + tegelijk ingedrukt maar komt niets, beeld start niet op.
      Wat moet ik doen om dit te verwijderen zonder dat mijn gegevens verloren gaan. Geantwoord op 18-1-2016 om 14:25

      Waardeer dit antwoord (13) Misbruik melden
    • Al het bovenstaande geprobeerd, maar het werkte maar lijdelijk.
      Teruggestuurd naar ASUS reparatie sevice (onder garantie) via verkoper (Bol.com).
      De eerste keer kwam hij terug met het bericht dat er een stekker was vastgemaakt; dat hielp dus niet: Na een paar dage dezelfde ellende.
      Tweede keer teruggestuurd, met het verzoek "echte reparatie of een nieuw toestel". Toen teruggekregen met de boodschap dat er een kaart was vervangen (niet vermeld welke). Tot nu toe schijnt dat te werken: Het probleem komt blijkbaar vaker voor (regelmatig vragen in dit forum) en bij ASUS schijnen ze te weten, van welke kaart het komt.
      U mag dit bericht bijsluiten als u uw tf103c opstuurt ter reparatie. Geantwoord op 29-2-2016 om 14:30

      Waardeer dit antwoord (7) Misbruik melden
    • In het begin werkte de reboot methode bij mij ook, op een gegeven moment niet meer. Ik kwam er niet meer in. Uit frustratie heb ik de tablet een aantal weken op de plank laten liggen. Gisteren ben ik er eens voor gaan zitten. Met de volgende methode is het toch gelukt : op de site van Asus heb ik hun tips gelezen/uitgeprobeerd, bij mij lag het niet aan de opslagruimte, ik had ruim voldoende opslagruimte. Ik wilde niet resetten. Klik op deze LINK
      klik "herstart in veilige modus" aan en start op in veilige modus zoals uitgelegd wordt. Bij mij lukte het vegen In de veilige modus nog steeds niet maar als dat bij u wel lukt, kijk dan vooral naar de laatste applicaties die u heeft geïnstalleerd waarna het probleem met vegen zich voordeed en verwijder die. Volgens Asus kan namelijk het probleem door geïnstalleerde applicatie(s) komen die conflicteren. Nadat ik in de veilige modus was, de tablet uitgeschakeld had en weer opgestart had, kon ik daarna weer vegen. Ik heb toen meteen wat applicaties eruit gehaald, ik denk dat ik weet welke applicatie het meest in aanmerking komt waardoor het vegen niet meer lukte. Tot nu toe werkt het vegen over het touchscreen/scherm weer. Hopelijk heb ik hiermee het probleem voorgoed opgelost. Geantwoord op 27-4-2016 om 11:17

      Waardeer dit antwoord (12) Misbruik melden
    • In aanvulling op mijn reactie van 27-4-2016:
      Het vegen over touchscreen lukt nog steeds en gaat soepel. Het niet kunnen vegen op touchscreen/scherm lag bij mij echt aan een geïnstalleerde app die conflicteerde.
      Asus schrijft onder punt 4 in hun mogelijke oplossingen: " Indien het touchscreen niet werkt in de veilige mode dan komt dit door applicaties van derden. Herstart uw toestel en kijk of dit te verhelpen is"
      Ik kon niet vegen in de veilige mode dus heb ik inderdaad de laatste apps waarna het veeg probleem zich voordeed, verwijderd. Als u het niet zeker weet, verwijder desnoods alle apps. Ook heb ik alle caches en gegevens van elke app verwijderd (in instellingen, ga naar apps en open de app). Het is het proberen waard voordat u de tablet laat opsturen naar Asus. Geantwoord op 1-5-2016 om 09:47

      Waardeer dit antwoord (4) Misbruik melden
    • bij mij werkt het nog steeds niet , Reboot gedaan en Recovery, werkt nog steeds niet, kon wel een muis aansluiten en dan verder gaan, maar je krijg geen toestenbord , te voorschijn, heb zelfs kunnen terug zetten naar fabrieks stand, maar nog steeds nietwerkend touchscreen, ben bang dat het ook niet meer onder de garantie valt, weet iemand nog een oplossing.gr. Cor Geantwoord op 17-5-2016 om 16:34

      Waardeer dit antwoord (15) Misbruik melden
    • Zie mijn antwoord dd. 29.02.2016
      Ik denk dat het een hardware fout is, en dat ASUS weet doe die opgelost moet worden.
      Bij mij werkt hij (na de 2e reparatie) nog steeds Geantwoord op 17-5-2016 om 18:46

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • Hier hetzelfde probleem. Opstarten zodat hij weer veegt moet ik via de laptop doen en iedere morgen weer opnieuw want na een nacht niet gebruiken is er weer hetzelfde veegprobleem!!
      Waardeloos van Asus dus! Geantwoord op 15-9-2016 om 10:35

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • goede dag

      bij mij was dat ook .
      alles geprobeert maar lukt niet
      heb micro usb eruit en erin gedaan
      nu doet ze het weer
      gr. johan Geantwoord op 18-11-2016 om 09:24

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • Zelfde probleem, alles geprobeerd. Ook na 11 maanden 'gerepareerd'. Nu alweer weken hetzelfde gedonder. Asus ligt er bij ons gezin uit (4 personen). Geantwoord op 24-12-2016 om 21:16

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • Ik heb hetzelfde probleem, maar als ik het heb steek ik de usb lader erin , haal de net-adapter eraf en pak met 2 vochtige vingers het metalen huis vast zodat dat geaard word, dan doet hij het gegarandeerd direct ! Geantwoord op 3-8-2017 om 14:01

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info