• Mijn Asus transformerbook T100 Chi gaat niet meer aan.
  Ik heb hem een maand niet gebruik en wilde hem weer aanzetten. Er gebeurde niets, helemaal zwart. @ dagen aan de ene oplader gehangen, nog niets. 2 dagen aan de andere oplader ook zonder resultaat.
  Wat kan ik doen?

  Gesteld op 18-1-2017 om 17:12 in forum ASUS Transformer Book T100 Misbruik melden
  • heb je lang op de aan en uit knop gedrukt want je moet ongeveer 30 sec op drukken en misschien gaat de laptop aan. ik had ook een keer een maand niet gebruikt en mijn laptop reageerde ook niet. en nu gebruik ik mijn laptop Geantwoord op 26-1-2017 om 19:44

   Waardeer dit antwoord (14) Misbruik melden
  • ik heb het zelfde na watlanger dan een jaar niet gebruikt te hebben wel 30 sec aan uit ingedrukt ,maar nog niks Geantwoord op 28-10-2022 om 14:03

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info