• we weten nu waarom van mijn asus t100 alles eraf was nadat ik heb terug wilde zetten, het is de update van win 8.1 naar 10 wan win 10 heeft geen backup dus daarom gaat het fout, ik hoop dat de reparateur hem weer goed krijgt. maar win 10 komt er niet meer op. en van mijn pc gaat ie ook af gelukkig heb ik daar een dvd van.

    Gesteld op 16-8-2016 om 11:55 in forum ASUS Transformer Book T100 Misbruik melden
    • Bij mijn weten heeft w10 wel een back-up. Maar mogelijk was deze nog niet aangemaakt. Mijn advies is ook een image maken van drive c vóórdat w10 wordt geïnstalleerd. Of welke grote aanpassing van het os dan ook. Ik heb w10 naar volle tevredenheid op mijn T100 geïnstalleerd. Geen centje pijn. Geantwoord op 16-8-2016 om 12:13

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info