• hallo, ik heb sinds kort een nieuwe tablet/laptop. nu heb ik sinds ongeveer 4 dagen dat als ik de app store open, dat er meteen komt te staan: controleer u verbinding, alles gerepareerd? en met deze code er bij: 0x80072EFD

  de tablet waar ik op werk is een asus transformer book. hoop dat iemand me kan helpen.

  Gesteld op 4-4-2016 om 12:18 in forum ASUS Transformer Book T100 Misbruik melden
  • Hij werkt weer. Vandaag toch maar even gebeld met de helpdesk. Omdat het een tablet is moet je de aan/uit knop 30 seconden ingedrukt houden
   Hij sprong ineens weer aan. Is nu aan het updaten. Groetjes Marc. Geantwoord op 8-4-2016 om 12:20

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info