• hier ook het probleem gehad dat mij asus die niks meer deed. Maar na wat zoeken is het nu opgelost bij mij !
  probeer eens de Windowsknop op je toetsenbord +je aan en uit knop op je tablet te samen 15 seconden in te drukken. Normaal moet hij dan weer aanspringen .
  alvast veel succes :)

  Gesteld op 31-1-2016 om 21:28 in forum ASUS Transformer Book T100 Misbruik melden
  • ik heb de mijne net een week... en nadat ik hem voor de 2e keer moest opladen ging hij ook met geen mogelijkheid meer aan... alleen een knipperend lampje boven op,,
   na dit bericht gelezen te hebben over die windows knop samen met de aan knop in te drukken ging hij weer aan.. thanks!
   maar alsnog vind ik het wel vreemd dat heel veel mensen dit probleem erkennen en is toch niet iets wat normaal is. Geantwoord op 12-4-2016 om 00:11

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info