• Sinds gister wil mijn notebook/laptop serie t100 niet meer opstarten. Als ik op het knopje druk om de laptop aan te maken, dan zegt de laptop schuif omlaag om dr PC af tesluiten en vervolgens doet dat het ook niet. Kan iemand mij misschien helpen? Alvast bedankt.

  Gesteld op 22-8-2014 om 22:06 in forum ASUS Transformer Book T100 Misbruik melden
  • Aan/uit knop heel lang ingedrukt houden. Dan kun je 'm opnieuw opstarten en is het probleem waarschijnlijk verholpen. Had ik zelf ook nadat ik een nieuwe user had aangemaakt. Geantwoord op 29-8-2014 om 12:46

   Waardeer dit antwoord (9) Misbruik melden
  • Dat probleem heb ik nog steeds. Als ik hem nu op wil starten knippert het lampje van het opladen even snel wit gekleurd en daarna gaat het lampje voor de hele tijd branden. Niks werkt!! Wie o Wie kan mij helpen??
   Geantwoord op 2-12-2014 om 15:57

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
  • Als je juist OMHOOG schuift krijg je dan wel al je programma/apps te zien?

   Heel lang het startknopje indrukken kan ook helpen, maar dan werkelijk HEEEEEL lang. Geantwoord op 5-1-2015 om 19:54

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info