• Hoi
  Ik heb een asus memo pad 10 me102a, ik heb deze voor mijn verjaardag van me ex destijds gekregen maar loopt gelijk al vast, soms bij het opstarten al maar meestal als die net is opgestart, me ex vertikt het om het bonnetje te geven om mee terug naar de winkel te gaan, zou iemand kunnen weten wat het probleem zou kunnen zijn?
  Alvast bedankt

  Gesteld op 22-10-2016 om 15:17 in forum ASUS MeMO Pad 10 - ME102A Misbruik melden
  • Als je natuurlijk iets van je ex krijgt trekt het meestal op niets maar als je hem opgestart krijgt ga dan naar instellingen en zoek "reset" en laat hem helemaal opnieuw opstarten. Probeer ook eens om de batterij uit te nemen en daarna terug te plaatsen. En vooral , schaf U een virusscanner aan !
   Geantwoord op 22-10-2016 om 17:24

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info